[其它更多] 这里有没人经常用SHARE挂片源的?

漫步雲端 发布于2010-3-16 21:03 5854 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-3-17 13:16:51 | 显示全部楼层
唔係嚇你。15GB加上係白檔嘅話可能要好耐時間。。
$ \3 d) t/ ]% |8 {好似我之前掛數碼暴龍ISO,一開頭好爽。600KB/S 去到70% ...: n. n3 V/ T- z& b" h) C
kwanyeung 发表于 2010-3-17 13:11
之前係另外一个论坛有人挂咗一年都无挂到(唔係你哋呢个资源).......不过唔知佢系咪吹水

kevinchan 发表于 2010-3-17 13:19:39 | 显示全部楼层
顺其自然了,挂到更之好啦挂都无所谓
# ]( ]  T: D' J1 W1 Z
5 d/ `3 e# Q% R, D. k8 a' x& ^% m( v/ ]补充下现在我挂的是白档' o6 L3 j4 t% T2 [# T
慢步云端 发表于 2010-3-17 13:16
白档我会睇情况下载,主要睇佢边部分无源,如果係最后几十M,无所谓啦,反正係ED部分啫或者预告部分...然后其他下载好的部分就强制转换.......如果太多断开位置就无用了,不如不挂

chrisrex 发表于 2010-3-18 22:59:01 | 显示全部楼层
share?有冇咩工具可以自动排队下载咖

漫步雲端 发表于 2010-3-19 03:29:49 | 显示全部楼层
白档我会睇情况下载,主要睇佢边部分无源,如果係最后几十M,无所谓啦,反正係ED部分啫或者预告部分...然后 ...& i9 t# R$ j7 u; x! }
kevinchan 发表于 2010-3-17 13:19
7 b8 t) ~. q. q7 }) O+ R  \) F& u5 u
原来个防火墙作怪 关咗它就有速度了
6 I0 E6 F- m- ?+ u% i+ B5 O* {' R9 l( b1 D
白档速度都很快现在用200k几下载中

kwanyeung 发表于 2010-3-19 03:34:08 | 显示全部楼层
原来个防火墙作怪 关咗它就有速度了
6 ]0 O3 c( R  L" E9 p5 `  m' j: _& q6 D4 d
白档速度都很快现在用200k几下载中3 g# {0 ?4 T4 Q
慢步云端 发表于 2010-3-19 03:29
一開頭快唔出奇。下得完先係開鍵。。我數碼ISO頭50%都係600KB/S 上的。之後速度就慘不忍睹。

漫步雲端 发表于 2010-3-19 03:56:05 | 显示全部楼层
一開頭快唔出奇。下得完先係開鍵。。我數碼ISO頭50%都係600KB/S 上的。之後速度就慘不忍睹。: {* P1 H/ Z0 q. e. b1 l
kwanyeung 发表于 2010-3-19 03:34

* {8 i$ m5 j6 x+ ?! a9 k3 L& s: s3 j5 H0 M4 ~% P
我连续2日没关机下载现在已经下到百分之77了继续保持200K速度的话听日就可以完成
! v$ F( F4 y0 v% K0 u. ~% a4 C5 p, z& l3 ^# ~
睇人品了

kevinchan 发表于 2010-3-19 07:43:02 | 显示全部楼层
原来个防火墙作怪 关咗它就有速度了5 |. K& V# o' a- y$ e+ ^

* x7 G) F: w/ U. d白档速度都很快现在用200k几下载中
2 `# a5 N& d. e. z. X9 d1 ]慢步云端 发表于 2010-3-19 03:29
你嘅资源应该係比较热门噶啦!我依家挂嘅基本无速度!时不时有几十KB

kevinchan 发表于 2010-3-19 07:45:57 | 显示全部楼层
我连续2日没关机下载现在已经下到百分之77了继续保持200K速度的话听日就可以完成
5 b& i6 O$ E$ y" [2 E2 j! M/ h' L% Y( o( F6 u. d5 ^/ G8 R
睇人品了; Z/ T5 e* S! F2 n
慢步云端 发表于 2010-3-19 03:56
我以前下载NG骑士 白档,一直190KB,点知去到90%停咗,无晒意见= =!不过我都希望你RP好,可以挂完

kwanyeung 发表于 2010-3-19 09:09:07 | 显示全部楼层
6 ^: J1 Z) g" N& ~$ j* k, b& ?. N( ~
睇人品了- h/ ]" I. ~' n4 o' _
慢步云端 发表于 2010-3-19 03:56
嗯。有啲白檔的確可以下得完嘅。真係睇運氣囉。。下完上傳上嚟分享吓啦XD

漫步雲端 发表于 2010-3-19 10:26:50 | 显示全部楼层
嗯。有啲白檔的確可以下得完嘅。真係睇運氣囉。。下完上傳上嚟分享吓啦XD, R) X/ Z8 e. [/ p; @
kwanyeung 发表于 2010-3-19 09:09
: q0 U$ W5 s/ R6 V& D
; W7 c4 \4 g, O6 g/ k* g) Q
现在速度慢了稳定在100k左右2 m# W  l) B2 @" J  G' @  f- P
$ J# |& K' ~4 v: b% T5 z 未命名1.jpg   g6 J' e+ e9 j( T6 M& {5 \
套无人惑星都下得7788了

kevinchan 发表于 2010-3-20 00:37:15 | 显示全部楼层
真係好,速度可以稳定,以前我都係试过1,2个小时速度稳定,未试过整天稳定

漫步雲端 发表于 2010-3-20 00:51:06 | 显示全部楼层
真係好,速度可以稳定,以前我都係试过1,2个小时速度稳定,未试过整天稳定
3 Z$ v- k- O) h6 u# _. ykevinchan 发表于 2010-3-20 00:37
3 v' i; b3 I% \! C) O1 |
你的节点用手动加还是插件自动加??" c; ?! p; V5 A/ \+ K* V
! c9 X- c. E! b# ^
我手动加的,个网站每个钟更新一次节点