[其它更多] 魔劍美神2 1-26 ATV 錄影帶版本 sendspace

mkfmky 发布于2010-3-16 02:01 1404 次浏览 19 位用户参与讨论     [复制分享主题]
' M* W5 f. E6 `) }% z; j
* L+ n- f. K" X' V; o8 T0 H0 B【動畫名稱】:魔劍美神2 ATV
1 t, ~2 X, a, w8 i. I: C. M2 f+ b2 B. I- L$ |; H( j
5 d% J$ [& B9 `& `$ [【集      數】:26
3 M' k' T: b, n* V( C" t/ |" I% M【配      音】:粤语(ATV粵語)  % \1 n* a8 V( I; R2 r. ?3 Z
【每集容量】:50MB至90MB; y1 w2 V7 `0 |
【文件類型】:RMVB錄影帶版本
6 i; N9 r9 F' T* _1 M. {【分 辨 率】: 1920X960 (4:3)4 f2 [: `7 [4 o
【字      幕】:沒有& x& P$ F( W; ^; E; G- Q
【储存空间】:sendspace) |$ V5 r" u$ ?

. p6 j) l( p) B7 x# L01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
6 _5 R9 }* S& Y/ t- c16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 264 Y7 p! U& p5 P! P  E8 h

7 x. g- Q/ L) n3 e給全體會員的!" U  ^" _9 j, ^/ W! @
(動畫是好看但是你不要忘記一定要努力工作或是讀書!)
# f" F, y4 k9 F% Z0 `會天都要做15至30分鐘運動才行的! & J2 S0 K* B' t. x# M* D8 F' f
工作和讀書都很重要的!
. F0 Z4 S- S" D% n% \. f5 W, `要有健康的身體才能看到未來精彩的動畫!

评分

tandong + 15 + 80 + 2 精品文章

已有(19)人评论

huang 发表于 2010-3-16 02:04:50 | 显示全部楼层
收收收,继续爬墙啦

mcnynbajay 发表于 2010-3-16 02:06:34 | 显示全部楼层
oh~臨訓前又有好野~繼續收舊物~再一次膜拜一下MK大大了~

kevinchan 发表于 2010-3-16 02:08:20 | 显示全部楼层
又有,继续支持,犀利啊,加油,放多啲好嘢

kwanyeung 发表于 2010-3-16 03:01:29 | 显示全部楼层
又係失傳左既野啊。。多謝啦。

Ace0210 发表于 2010-3-16 04:18:11 | 显示全部楼层
系邊度播架先

freedom246 发表于 2010-3-16 08:28:32 | 显示全部楼层
感谢!!忙碌翻墙!!

chongbo86 发表于 2010-3-16 09:48:17 | 显示全部楼层
哇 第二部喔..罕见的产物啊..多谢啦

hikaruyin 发表于 2010-3-16 10:19:48 | 显示全部楼层
收下啦,一早起身就有好野下了!

tandong 发表于 2010-3-16 10:36:07 | 显示全部楼层
MKmm,无MU下啊?呢个要爬墙,好麻烦啊

mkfmky 发表于 2010-3-16 11:03:49 | 显示全部楼层
MKmm,无MU下啊?呢个要爬墙,好麻烦啊( j/ `9 X0 Z& _: u  w( T
tandong 发表于 2010-3-16 10:36
' l7 p4 D9 L  P

# _3 ^: x. g: q8 a% p9 A& Ahk上不了mu!

kwanyeung 发表于 2010-3-16 12:18:41 | 显示全部楼层
hk上不了mu!/ f+ H1 X9 R, w5 e
mkfmky 发表于 2010-3-16 11:03
3 U( V7 y: g% _4 R# z
依套我遲啲幫你分流去MU吧。。反正只係1GB幾好快的。。至於守護月天H大叔話整合成版咁我都唔分流了。。其他我冇愛冇下就幫唔到你了。

12下一页