[其它更多] 名偵探柯南1-78tvb合成,24日語 (更新25至78合成或錄影或日語)

mkfmky 发布于2010-3-15 14:52 3106 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-3-16 10:52:09 | 显示全部楼层
你唔會當年tvb播晁錄影版都有呀?2 X" z8 D2 v' k
唔知你有無G Gundam呢?

mkfmky 发表于 2010-3-16 10:54:06 | 显示全部楼层
你唔會當年tvb播晁錄影版都有呀?
1 D0 }! ~, ~  P& [8 j唔知你有無G Gundam呢?
' h5 U( P( y. j; v, m+ [Ace0210 发表于 2010-3-16 10:52
" A! H7 ^; i$ H( x5 K* H
. W7 L) M; u0 L' p
本人沒有G Gundam!

hikaruyin 发表于 2010-3-16 22:41:23 | 显示全部楼层
本人沒有G Gundam!
( p& I, A; ?' B& w* s/ r  u, dmkfmky 发表于 2010-3-16 10:54

6 W7 B4 J. y7 M2 y" Q" E5 E! x7 t還有沒有其他經典動畫?

maplep 发表于 2010-3-16 23:07:30 | 显示全部楼层
哇,既然有到78集~~但某些是日语的,但好过没咯~~谢谢楼主姐~~

freedom246 发表于 2010-3-16 23:08:07 | 显示全部楼层
MK大,翻查记录发现你还有魔剑美神1与魔法骑士,唔知系米都系录影版呢?
2 M9 h# E/ p- Z( `$ c2 i+ @仲有更惊人系见到MK大系米有狼客剑心既ATV粤语版啊??

mkfmky 发表于 2010-3-16 23:21:24 | 显示全部楼层
MK大,翻查记录发现你还有魔剑美神1与魔法骑士,唔知系米都系录影版呢?+ r, }/ G) l5 K
仲有更惊人系见到MK大系米有 ...
4 Y# j) {- [, L9 |; \freedom246 发表于 2010-3-16 23:08

7 K# b2 [5 A) n% k
( E+ v; o2 }0 b- D魔剑美神1是普通質量合成版本! 3 K, [( s: q, ]+ ?
魔法骑士是录影版畫面! , e) X# G! p$ |" `
狼客剑心既ATV粤语版是有的(但是不知是否全套!)

freedom246 发表于 2010-3-16 23:49:56 | 显示全部楼层
魔剑美神1是普通質量合成版本! 7 w/ i9 Q. g, W: h, Q% q/ w9 J
魔法骑士是录影版畫面! 9 E. G$ O( u- B' g
狼客剑心既ATV粤语版是有的(但是 ...
- M* a0 n/ e9 J9 ^0 v2 W* e1 nmkfmky 发表于 2010-3-16 23:21
2 w+ m# Y" H, @6 {7 |! U! p/ V% R
' z6 d3 p/ W! q" m$ O  `
希望MK大可以分享啦,ATV既实在太难稳啦,多少唔系问题!!

mcnynbajay 发表于 2010-3-16 23:56:48 | 显示全部楼层
希望MK大可以分享啦,ATV既实在太难稳啦,多少唔系问题!!
# w: v& W$ d7 ^; {6 Dfreedom246 发表于 2010-3-16 23:49

( ]7 }. x, n/ l1 g同求的~多少唔系問題的~最緊要聽翻當年的配音而已!4 z6 |5 k* p3 w  `& s+ m# C

4 q9 L$ P* {5 M6 R1 T8 l  v系呢~而家超熱門的one piece 海賊王都曾系ATV播放過的~但網上流傳得盜版ATV粵語01-17集而已~有無其他集數了?

mkfmky 发表于 2010-3-17 00:28:11 | 显示全部楼层
, \; o& B' N, Q1 Kfreedom246 发表于 2010-3-16 23:49
4 ]. @2 F! y$ V. m8 ?* f

) z, [7 G6 U9 z都是看看能否read出來!
3 e+ ^. k' c8 H; Pread出來後一定給大家的!

mkfmky 发表于 2010-3-17 00:29:16 | 显示全部楼层
同求的~多少唔系問題的~最緊要聽翻當年的配音而已!# w- G' R7 f7 z! ]
& B% c0 O7 }9 L& Z' ^& X
系呢~而家超熱門的one piece 海賊王都曾系ATV播 ...
- C5 {) d  I* qmcnynbajay 发表于 2010-3-16 23:56
) C& r! t) a7 G7 @% J: Q+ b7 J
( F, v! D% r6 h. h
海賊王不是太好所以沒有錄影!

sorrysoka 发表于 2010-3-17 15:19:08 | 显示全部楼层
差點忘了TVB 播過呢~) @2 V* I7 {% h4 t/ l
thx for sharing:)

chrisrex 发表于 2010-3-19 14:18:03 | 显示全部楼层
博命down嘢先得啦