[每日闲聊] [转贴] 妹妹柜桶裡的衛生巾......(笑死我啊!!)

Kiver 发布于2010-3-1 00:20 5554 次浏览 75 位用户参与讨论     [复制分享主题]
声明:D件事晤系发生系我身上!系空间度见到嘎!转上来俾大家睇睇!
8 K: H3 @; h* w5 l. j5 f/ k3 X今日,我条女泥我屋K玩......
9 s* {0 v& t% s/ C. K& C+ u然后啱好佢姨娘泥咗...
( c6 w2 r$ K& X. \. ]& S我冧,一般男人屋K,除咗有特殊偏好, / q3 j$ K4 y- w- _6 U6 B
不然..你会揾到漫画,揾到外国友人嘅四仔冇格仔,揾到过期嘅显卡.. : L" g  e6 Y' i$ e, g9 A4 i$ S
但绝对唔会有姨娘巾哩味嘢...
( `, \# k/ K3 r' G* c. X但系佢话泥就泥,佢要用,你唔通唔畀咩...
# ?8 e5 S! N" M2 }8 q突然间我醒起,我娘亲又系女,我妹妹又系女.. % P7 q2 x$ A- k9 @1 Y! f
佢哋实有放低... 0 A  a3 U0 t: P: x" `
啊妈就费事啦下嘩..
8 d4 `6 c# ?0 \: ]啊妹就咪走鸡揦~~
4 E0 O4 a! l; i" N4 q我走去抄我妹柜桶,
* L1 F+ d: j9 V& n就发现鸟这个东西........

6 Q+ h2 c" e, h' d* {  R; p6 _9 \' I: i
8 g. ^9 r# t& }  u1 K$ X& C- ^哇靠,我真醒目,一嘢就揾到...
9 R0 P( T* c/ ?) n9 s: W2 N9 l+ D/ I! g
仲悭翻两蚊婖..
+ W& A; @& [+ c7 d: n& l5 K+ l攞咗畀条女之后...
3 m; x, L( W9 y
3 z7 I/ r4 E) J  m3 ~随住个盒打开之际.. # Z/ K# p" `  {" z% X1 u
佢跟住咦咗出泥..
" w$ k; z$ Z( D3 f我望咗过去,呆咗响度...
: o+ K+ l9 v. J
8 J5 n/ P6 d! E5 v
8 G' W9 i0 V6 Z2 Z/ D/ x煲shit!~棉花糖!!!
2 t) Z: @; C9 c. K
5 }" J- d. O- I8 f# K# O8 N8 T5 K 2.jpg
, W8 G$ T6 J  L
5 W# d8 C& R& ~顶你个肺,搞成咁样贩毒都矛有人知啦... : I* P. l8 p6 B4 ]1 ~! {
7 v* L* A1 O0 @0 }5 ]- {
翻到背面,出现哩啲嘢 ; Z: c+ [" ^; s" m2 H
3 q( D  M# }: c7 N6 W/ s( |- S

已有(75)人评论

Kiver 发表于 2010-3-1 00:21:35 | 显示全部楼层
吾知道有几多人又见到过食到过依样野呢??

基斯 发表于 2010-3-1 00:37:07 | 显示全部楼层
咁都得!?真系估距唔到!

kevinchan 发表于 2010-3-1 01:53:08 | 显示全部楼层
个主人公肯定差啲激晕,哈哈* Q3 L9 ~1 C( _1 m# k1 Z
嗰样嘢又真係好难估到

aaron81 发表于 2010-3-1 06:57:53 | 显示全部楼层
汗~真系估距吾倒~

wjr5200 发表于 2010-3-1 07:06:01 | 显示全部楼层
都几有意思喔

雪比 发表于 2010-3-1 09:36:36 | 显示全部楼层
晕了,甘都得
3 {9 k* E: d4 U2 N9 @难道系一年一度嘎愚人节

ConvoyChan 发表于 2010-3-1 14:53:58 | 显示全部楼层
响商场见过了 当时我见到abc巾放系食品区都好惊讶的说

chuanchua 发表于 2010-3-1 15:34:03 | 显示全部楼层
吾明D人边吃边联想到,还吃得下去吗?

meijie 发表于 2010-3-1 16:58:29 | 显示全部楼层
真系无奇不有

wjr5200 发表于 2010-3-1 17:54:57 | 显示全部楼层
其实视觉上可能会搞错,但系现实中无甘易挂,姨妈巾多数系胶袋装好小系纸盒既啵

q3891 发表于 2010-3-1 18:28:23 | 显示全部楼层
D巾好似面包、想食左