[动漫周边] 大家既假期过得点啊~~~

kama.Yi 发布于2010-2-24 13:46 2875 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-2-25 01:31:14 | 显示全部楼层
大几?
' c, [" L  k2 @9 e; y$ K& @  J
- l  o& t* s, |- z* F人人话大学英语倒退
+ t3 }& ^) u' b% f/ F但系有目标个话,我咁懒都有好大进步
8 t) K1 b8 U  I6 `0 D( n& R8 r. gmymuro 发表于 2010-2-24 23:47
我仲懒,已经无晒动力了

mzmk2 发表于 2010-2-25 01:37:28 | 显示全部楼层
都係搵番以前D片啦

kwanyeung 发表于 2010-2-25 03:45:38 | 显示全部楼层
都冇假放。冇野好講

kama.Yi 发表于 2010-2-25 09:00:56 | 显示全部楼层
大几?
3 u2 _6 M# {+ d& \( O6 Y7 o. D1 x9 M' S( l& a
人人话大学英语倒退
8 S' Y2 f, O* t# ]% U) N9 N3 C但系有目标个话,我咁懒都有好大进步% }5 Z& l7 A* N/ R* f
mymuro 发表于 2010-2-24 23:47
5 O. |7 q% J( Z7 p# k2 f- W
毕业一年啊~~~英语真系搞到我好头痛~~~日语因为有兴趣所以觉得OK~~~

神奇豆腐 发表于 2010-2-25 11:37:44 | 显示全部楼层
我觉得自己一点激情都没有

moschino 发表于 2010-2-25 15:53:38 | 显示全部楼层
楼主发下你D战利品俾大家睇下啦~~~~

seasonow 发表于 2010-2-25 18:58:33 | 显示全部楼层
吃喝玩看睡,就系咁

kama.Yi 发表于 2010-2-26 08:46:50 | 显示全部楼层
楼主发下你D战利品俾大家睇下啦~~~~  V# A* K/ W( a+ C: D+ Q
moschino 发表于 2010-2-25 15:53

D3 M4 a+ Z0 a. g好的~某问题~~~

雪比 发表于 2010-2-26 10:54:15 | 显示全部楼层
除了去拜年、去玩之外,在屋企过“猪”一样的生活,就系训饱吃、吃饱训3 t$ s9 A3 ^& ~1 g5 n
好想重新放过呢个假期,呢个假期都无睇到片' m( B2 P4 v4 K  n' z
年29个晚部电脑有点问题,跟着因为过年,D维修站的人放年假,无人整,一直到年初六才整好
$ N# ]5 m: b" O那时假期已经接近尾声了,过年期间虽然可以借用我姐的电脑,不过始终不方便。

setvet 发表于 2010-2-26 11:03:57 | 显示全部楼层
基本都是动画、游戏过日子,越来越宅了!!!

kevinchan 发表于 2010-2-26 13:09:27 | 显示全部楼层
除了去拜年、去玩之外,在屋企过“猪”一样的生活,就系训饱吃、吃饱训
; e/ E" P" A4 F  `  y好想重新放过呢个假期,呢个假期都无睇到片% R/ b) U" Q- k, `2 v: z* O
年29个晚部电脑有点问题,跟着因为过年,D维修站的人放年假,无人整,一直到年初六才整好
# ^7 o- J6 [9 V5 v6 l# ~  k! M .... E8 l0 m# c2 J) X) _# b: W
雪比 发表于 2010-2-26 10:54
咁严重?要搵维修店!雪比得闲要学返两招旁身先得啦!

kama.Yi 发表于 2010-2-26 14:38:40 | 显示全部楼层
虽然我电脑无事~但我日日都有节目~所以都一样无睇过动画啊~
$ ^" t* u8 w: t* g* e$ C3 ^告别假期后要将未睇既补翻来先得~