[其它更多] 请问有没有DVD刻录版买

kentan 发布于2010-2-15 14:49 1510 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
先在这里和大家拜年新年快乐4 h$ V/ s2 @( M/ k/ z  H; f, h
% I1 n% v- v4 G+ M1 `6 h5 h
自从工作左就无咩时间上线,不过都好记得细个镇D TVB ATV动画,希望有心人能告知边度有粤漫社粤语版买,刻录版无所谓,只要有得睇(下载真系无时间)

已有(5)人评论

kevinchan 发表于 2010-2-15 15:13:45 | 显示全部楼层
粤漫社有商人在,自己去搵
$ o2 g- D( o) ]9 l- Q' F* v  `! HPS:在【动漫星城】板块

ConvoyChan 发表于 2010-2-16 16:24:56 | 显示全部楼层
淘宝上面就有D甘既商家...之前我载5到个三部洛克人exe我都系上淘宝解决既
0 L2 n/ l$ |( _4 `个boss都系粤漫社度下载个 至于系边个...不便透露的说

kentan 发表于 2010-2-17 00:44:40 | 显示全部楼层
粤漫社有商人在,自己去搵
- H  _! J8 q3 r, q0 n3 yPS:在【动漫星城】板块
8 G6 P' x% J* \% S/ y4 ekevinchan 发表于 2010-2-15 15:13

' H& e7 V& R* W) N9 x" y+ I非常感谢啊,不过我睇左距地D贴,都无人卖我想要噶动画喔。。

q3891 发表于 2010-2-26 16:34:54 | 显示全部楼层
你都冇话过要边一部。

zqcyc5373 发表于 2010-3-9 11:05:40 | 显示全部楼层
非常感谢啊,不过我睇左距地D贴,都无人卖我想要噶动画喔。。
' t) n1 ~, o1 u4 _% L2 D: \kentan 发表于 2010-2-17 00:44

# @- l9 \4 z7 p7 K1 d! K0 M
! B( x- v' D; d! z  Y+ c+ {0 s/ Q  u( U, y+ \
大佬,你要讲出来要边一部先得噶!!!