[MV&音乐] 求美少女戰士r 的tvb的音頻

連連 发布于2010-2-6 18:53 1947 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
10社区币
我想要美少女戰士R版既第68,69,70集既tvb配音
9 K3 b& m) T/ |. Ch大叔不知點解呢幾集得vcd,沒tvb,so 我想收集,自己整
% x; |) c3 e0 u# S% j- Pthanks

已有(12)人评论

freedom246 发表于 2010-2-6 19:12:16 | 显示全部楼层
只可以话你知,你稳野唔认真,H大叔既R全部都有TXB音频!!

連連 发表于 2010-2-6 20:12:03 | 显示全部楼层
唔該你呀,我都搵到了
8 R" A  F+ L! l# |% jthx~~~

kevinchan 发表于 2010-2-6 20:48:41 | 显示全部楼层
美战系列嘅合成者都很认真噶,基本网上有嘅都尽量收集合成,所以你係张贴见到乜就有乜,无嘅你都唔使周围搵啦!

kwanyeung 发表于 2010-2-7 01:00:34 | 显示全部楼层
依家得SS係唔齊音頻。。。可惜。

連連 发表于 2010-2-7 18:25:54 | 显示全部楼层
我見到有人係個土豆到有一套tvb版既美戰ss* Z# w( G4 c# |. f% [
幾正呀,不過音質不是好清

huang 发表于 2010-2-7 19:32:18 | 显示全部楼层
虽然小新的宠物总是无处不在,早已见怪不怪了,但偶还是要吐槽一下2 s! K7 I7 ^1 g+ t. _- v
好似土豆呢D甘架垃圾视频网,为了博取点击率,用假名欺骗那些无知宠物$ V/ O( c, C% ?- ~
早已成为一种常见手段(无办法谁叫天朝什么都缺,就是不缺小新的宠物呢类
/ \3 j0 Y: S0 b0 [品种)有咩办法呢,如果真系TVB的话,早就传通街了,几时轮到土豆呢类天朝产8 ~3 q+ @/ C6 b# b3 R
视频网系到周围骗(如果是YOUTOBE的话可信性才高,毕竟YOUTOBE并不是小新的宠物可立足的)

Ace0210 发表于 2010-2-8 09:11:16 | 显示全部楼层
其實我想知美少女系列系5系出哂合成啦

連連 发表于 2010-2-10 21:09:56 | 显示全部楼层
不是la
8 H. a" [& x9 H0 X真係tvb版本來架,俾你地睇下) [# H; n& D. \% u3 C
http://www.tvbkt.cn/y/77/play.html?77-2-0
% a/ s) r" j( T有tvb個標誌係到呀

kevinchan 发表于 2010-2-10 21:16:56 | 显示全部楼层
不是la
+ v6 c; I# M7 G  U* R% y真係tvb版本來架,俾你地睇下* ^& i2 Y) U8 R/ K$ v' W
http://www.tvbkt.cn/y/77/play.html?77-2-0, }' u9 s  Q' e/ L/ p
有tvb個標誌係到呀
# j. E' b) E+ m  G* x連連 发表于 2010-2-10 21:09
呢个连接打开係美战SS(第四部),你title係讲美战R,我晕

kwanyeung 发表于 2010-2-11 04:17:17 | 显示全部楼层
不是la% o5 H; V  f6 b  e/ h5 n
真係tvb版本來架,俾你地睇下
1 Y5 g0 C' }- Khttp://www.tvbkt.cn/y/77/play.html?77-2-0
" X( F( B" a! e2 ]有tvb個標誌係到呀
, M0 ]% C3 o- v連連 发表于 2010-2-10 21:09

. n0 d  C* y! [; C係就係TVB版!但係都唔齊!唔係既話都唔洗用VCD粵語啦!

q3891 发表于 2010-2-14 00:00:34 | 显示全部楼层
你去下載過來、再自己提取不就行了

12下一页