[迅雷快传] [ATV][棒球大聯盟1][01~26<JU3>][x264_aac]

ngyan1600 发布于2010-1-9 13:26 1916 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2010-3-23 03:53:45 | 显示全部楼层
第一部完.............

maplep 发表于 2010-3-23 04:10:54 | 显示全部楼层
哦。。完了。。是粤日双语吗

ngyan1600 发表于 2010-3-23 19:15:14 | 显示全部楼层
哦。。完了。。是粤日双语吗2 A* o& U. y( z  w7 v( {
maplep 发表于 2010-3-23 04:10
+ N, {  H8 ^% O" ?

& T1 f% u0 x* m7 i8 ?& a
$ v7 r, x" I5 j5 y  j* R2 W/ L" F    ATV既動畫無左雙語好耐.......7 h0 t8 Y; a8 D6 q
不過想要雙語,字幕同完整版既可以期待合成版(製作中)

maplep 发表于 2010-3-23 19:19:10 | 显示全部楼层
ATV既動畫無左雙語好耐.......
2 T( \; ]+ i# B5 K/ P不過想要雙語,字幕同完整版既可以期待合成版(製作中)
8 [1 d" T9 d; r7 P6 W# ungyan1600 发表于 2010-3-23 19:15

: c/ Q; r( Y& a
5 H- B0 M4 ]5 g. H啊。。哈哈。。昨天我去找片源打算合,但找不到,1600你在合了,那我就不合了咯~~

tenpp 发表于 2010-3-23 20:42:07 | 显示全部楼层
棒球大聯盟(第一季) 終於都連載完畢了,多謝分享.............

ngyan1600 发表于 2010-3-23 21:37:35 | 显示全部楼层
& ]7 c& _0 Y3 n9 v4 s
啊。。哈哈。。昨天我去找片源打算合,但找不到,1600你在合了,那我就不合了咯~~  X! L& z6 Q" S3 E- F% E1 J; C8 A
maplep 发表于 2010-3-23 19:19
6 d1 w( T) d# [" @% Z* Y* s

$ q5 l( `6 j9 Q& f+ G1 f  ?7 V9 ^/ p: O5 H- i- `* t' |  X
    呢套好易合,因為而家ATV唔似TVB咁CUT得咁刁鑽.....同埋唔會加速,不過....第一部第二集我唔明點解要CUT.....- V. I% W3 T9 Q1 z9 ?) ], K7 i
事實上第二部既片源我都以經下好哂........等ATV一播第三部我就下埋第三部

Snowsnow 发表于 2010-3-23 22:04:20 | 显示全部楼层
thanks for sharing!!

sn5127707 发表于 2010-4-25 14:42:27 | 显示全部楼层
唔知以前有无睇过呢?

tonylee99 发表于 2010-6-29 15:09:07 | 显示全部楼层
好耐冇睇过呢部卡通啦

notoo 发表于 2023-7-25 13:47:49 | 显示全部楼层
希望还能下在