[吃喝玩乐] K社入来睇睇,农牧场啊

tandong 发布于2010-1-8 19:48 2205 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:54:31 | 显示全部楼层
咁多人唔明嘅??& T# _! o% ~/ W$ t! V
老虎仔话人地论坛有,问粤漫社有无,但其实系无~
- ^; a& ~* r# e8 z- S, Iaubert-22 发表于 2010-1-9 00:08
4 E& i7 A: m; j' y8 v- {

8 [6 y' Q- y3 q! ^% G1 `哦~!怪知我稳唔到啦~~~7 N+ G+ v- t4 ~; v! L5 d' k# L
依家对农场已经无咩兴趣啦,偶然打理下...
$ k  ^" V' j4 u, {主要心机都喺QQ牧场同粤漫社&淘江湖嘅楼一栋

kevinchan 发表于 2010-1-9 03:02:06 | 显示全部楼层
我刚睇灌水榜你两位数系第二名2倍以上,
7 @) _/ J" F, Q: V9 B6 W" o平常心 发表于 2010-1-9 00:51
因为佢今日心情好,咔咔

kevinchan 发表于 2010-1-9 04:13:09 | 显示全部楼层
哦哦,死与新生好似睇过,都系抽取TV版内容嘅好似~定唔记得系真心为你了~7 g) r) z4 u, }
序就未睇,你知啦,等TV版嘅BDRIP嘛~0 j; ?: I6 g, n; E0 D
最后一句好抵死~
% @8 ~5 y/ a! V; o; N7 Saubert-22 发表于 2010-1-8 22:30
序嘅BD版真係唔错,虽然骗钱计划,但如果无买DVD碟嘅情况下,一直等到BD版先买碟,真係几值得噶!

kevinchan 发表于 2010-1-9 04:15:00 | 显示全部楼层
收唔收自己酌情下啦~我都系有D收有D免费,不过权限都多数用40,嘻嘻~
2 Y; P9 k& p4 ^# M$ f1 Maubert-22 发表于 2010-1-8 22:31
我收费好奇怪噶,中意收就收,就好似分享龙珠一世咁,发咗一大半了,剩下嘅就免费了,哈哈$ D1 j7 T' h' V4 }" p( a  [
小忌廉都係咁嘅情况

kevinchan 发表于 2010-1-9 04:16:42 | 显示全部楼层
& o5 p) U1 a+ c' G" M' W* `
我刚睇灌水榜你两位数系第二名2倍以上,
* N/ y7 w6 {% ~0 M平常心 发表于 2010-1-9 00:51
係啊,今日水猫好猛啊,我做后辈嘅真係佩服啦!

kevinchan 发表于 2010-1-9 04:17:38 | 显示全部楼层
水王你呢水力好足,呢啲叫攞正牌违规.1 h) M/ y  K1 y) {* F
平常心 发表于 2010-1-9 00:47
平常兄,攞正牌你都唔出嚟,真係遗憾啊) L! }/ V$ d+ N: ^' d# p

( ]5 ^# V4 V* X9 ]+ [8 E

ayimei 发表于 2010-1-9 13:40:51 | 显示全部楼层
我又要 羽毛4 e. Y# E5 Q. R' s) l2 j$ c. M
kiraljq 发表于 2010-1-8 20:36
+ A  j" M  f; N' ], d
我又要!!!!

kevinchan 发表于 2010-1-9 14:48:07 | 显示全部楼层
我又要!!!!
' V0 J1 Z" L) P- n* ^& b8 V# \ayimei 发表于 2010-1-9 13:40
前辈,潜水半年,你又回归喇?

aubert22 发表于 2010-1-9 20:16:39 | 显示全部楼层
哦~!怪知我稳唔到啦~~~1 O. M5 @4 N; E% `3 }
依家对农场已经无咩兴趣啦,偶然打理下...
% m) ]/ c5 _: N! A7 ]( D. i主要心机都喺QQ牧场同粤漫社&淘江湖嘅楼一栋
0 B3 |# v/ e7 \# s8 W. M! v0 r熊猫仔 发表于 2010-1-9 00:54

+ q; i' d! t) [  M我嘅主要系QQ车位同大乐斗~

aubert22 发表于 2010-1-9 20:17:18 | 显示全部楼层
序嘅BD版真係唔错,虽然骗钱计划,但如果无买DVD碟嘅情况下,一直等到BD版先买碟,真係几值得噶!
2 K5 i! G5 ^6 \# y$ ~1 Hkevinchan 发表于 2010-1-9 04:13
! M0 Z) U# M9 w+ P6 t
嘻嘻,第日无源直接叫你分流米得咯

aubert22 发表于 2010-1-9 20:17:52 | 显示全部楼层
我收费好奇怪噶,中意收就收,就好似分享龙珠一世咁,发咗一大半了,剩下嘅就免费了,哈哈
! H3 a$ \; u2 T/ t( \6 Y. b小忌廉都係咁嘅情况6 S$ _+ [/ ^" T' R' H. L
kevinchan 发表于 2010-1-9 04:15

7 C8 x2 f: M( e# B0 t  J$ h/ ?我都搞左好多花式出黎~

aubert22 发表于 2010-1-9 20:19:28 | 显示全部楼层
平常兄,攞正牌你都唔出嚟,真係遗憾啊: F) u9 i$ O3 U6 E. `
" {( q1 K+ g* d" x( D

8 U% H9 @* J4 ^- _2 r& D' dkevinchan 发表于 2010-1-9 04:17
/ S! d0 e# {! m6 R! Y# _5 R
区话紧我哋店长街长呢