[版务建议] 一D建议

fym 发布于2010-1-5 19:12 1646 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
其实下载权限或者星梦可不可以低D,大家都是钟意粤语动漫既人,有肋推广粤语动漫: {6 \" @+ l  h5 T5 \* {
虽然以上都是借口,但真是好想DOWN啊  d  N/ t9 `+ W+ ]1 @) h. g. a
我承认我系懒人

已有(11)人评论

kevinchan 发表于 2010-1-5 19:58:21 | 显示全部楼层
呢方面视乎 作者 设定,每个作者都有佢自己嘅谂法,所以话纯粹个人问题
- z, p1 Y; m. ~6 Z; a5 q) N+ P其实一般你达到45权限就基本畅通无阻啦,到时你想下乜就下乜啦!加油吧

雪比 发表于 2010-1-5 20:40:20 | 显示全部楼层
想得到回报,就需要付出代价。
9 k& Z9 L; `& P  W1 b天下无免费的午餐嘎!LZ中系努力回帖吧!

Kiver 发表于 2010-1-5 20:40:48 | 显示全部楼层
其实下载权限或者星梦可不可以低D,大家都是钟意粤语动漫既人,有肋推广粤语动漫
/ ^. S" A: k% ?3 l" J. U虽然以上都是借口,但真是好想DOWN啊
+ i( s) y. A- u" _8 F, S+ f8 C8 i1 w4 H我承认我系懒人2 f) r0 ~0 k7 L1 |4 O
fym 发表于 2010-1-5 19:12

# n( p, L- Y6 i, Q
! C6 D% W/ r5 A6 y; T6 X: d所有下载权限和收费都由发布者自定3 Y* G; |* `, u/ |
网站不强行限制发布者的自由
- z- b: k3 f4 L% x& ?9 h0 v5 H5 T" K7 {( ?! h3 o
网站只会尽最大能力去协助发布者发布`~
1 ~/ w, s7 F# W5 b  \* O望下载者谅解

aubert22 发表于 2010-1-5 20:46:38 | 显示全部楼层
呢个唔系建议,呢个只系欲望~

kwanyeung 发表于 2010-1-6 03:46:32 | 显示全部楼层
我承認我貪$。星夢一定收。唔似人地咁大方唔洗$。
. w$ t9 j; o- H+ b  A/ e  R& U/ Q
  Y2 {/ w; @) L$ V" U! W. s- k; r" w2個月後將會強制免費,所以你只要靜心等2個月便能一點下載。非常方便。開心了嗎?

ConvoyChan 发表于 2010-1-6 18:17:19 | 显示全部楼层
有时闸人既5止星梦啊 有时系权限。。。。

wjr5200 发表于 2010-1-6 21:14:02 | 显示全部楼层
又一个兰州烧饼

billiard 发表于 2010-1-6 21:27:11 | 显示全部楼层
5# aubert-22 ! x0 n# o% p6 w

$ W  A9 o4 O  B9 f  s# b我都同意,如果自己有贡献就不会怕无权限!

aaron81 发表于 2010-1-9 10:51:12 | 显示全部楼层
LZ现在就如我当时~

fhs890307 发表于 2010-1-19 10:16:55 | 显示全部楼层
呢方面视乎 作者 设定,每个作者都有佢自己嘅谂法,所以话纯粹个人问题( _  _8 y1 ^5 x8 }4 }) A
其实一般你达到45权限就基本畅通无阻啦,到时你想下乜就下乜啦!加油吧
  G* U( B4 Q9 K; u: I/ E: jkevinchan 发表于 2010-1-5 19:58

3 Q8 u$ B$ |) y; V( a4 o) v: i
! y1 k4 _& u# p1 [6 J# n6 R) h8 _8 G$ a/ C  {8 M
呵呵,arm_arm好,我权限45……(足足入左来5年时间先有呢个资格),我觉得其实35——40都够晒啦!

183334257 发表于 2010-1-20 23:32:11 | 显示全部楼层
好似基本上每个入来的新手都会面对呢个问题