[社区发布] 怀旧分享系列  头文字D第3部+OVA飞跃之蓝

netasa 发布于2009-12-4 09:05 6374 次浏览 46 位用户参与讨论     [复制分享主题]
1.jpg & z+ g3 Q& ]$ w1 g$ l5 ^) S
% l) |; {+ M: ^' U
' m. m1 U  ]# P! p* z, ~7 w# w" { 3.jpg
, y; x, k1 F% z* X( b. ?- U 4.jpg
$ Y" m# J7 O% B
3 j4 Y  e5 E1 S: q1 m. C, o8 g( s+ h! }+ }8 O; t2 i
名称:头文字D动画 第3部电影版+飞跃之蓝( a  x* a; T/ T# `; Z
容量:1XX-3XXM
9 T3 b: C2 ]- w格式:RMVB/ @9 t5 C( x2 y+ F. o) b
配音:粤语(港版VCD)7 Y6 V0 M1 M9 F! s0 U
分辨率:VCD (特别适合MP4用)
1 a- g) Y2 p$ k( u5 }% `$ f- G% W
4 ?& [& A+ {4 IPS:边个有飞跃之蓝嘅DVDRIP 讲声边度有下都得,我想及下当中嘅杀必死有无雾!感觉VCD嘅就无遮住(有嘢及!)睇图4
- C  n7 g8 L2 q8 J0 h
9 k# o, d8 f& ^
; Y  V- B7 A: O下载: 
& Z6 Q0 P* I, I7 [8 b- [
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(46)人评论

Laputa81 发表于 2009-12-4 12:50:23 | 显示全部楼层
vcd配音??
0 [  T9 ]& M& J: K8 H/ s瞄瞄喺唔喺我想要嘅嗰個先~~~

天才不二 发表于 2009-12-4 12:53:29 | 显示全部楼层
多谢了,顺便问下有无前两部

tenpp 发表于 2009-12-4 13:16:31 | 显示全部楼层
多谢了...............

kental 发表于 2009-12-4 16:06:29 | 显示全部楼层
未体过的!飞跃之蓝!

zjt 发表于 2009-12-4 16:08:55 | 显示全部楼层
可惜是VCD画质

K棋 发表于 2009-12-4 16:08:57 | 显示全部楼层
只睇过前两部. K8 Z. H% T; S2 ?) p
暂时唔得闲睇

lmf1127 发表于 2009-12-4 19:09:21 | 显示全部楼层
thx~有合成就好了~

飘忽的她 发表于 2009-12-4 21:06:01 | 显示全部楼层
净系睇过一二部嘅国语版。。。
$ U$ l6 u! W. `3 ~5 _0 _多谢晒!

zhipi 发表于 2009-12-4 21:07:38 | 显示全部楼层
想睇好耐啦~~~

didi 发表于 2009-12-4 22:39:28 | 显示全部楼层
只睇过前两部2 W. D- ~; y+ m1 @
2 P4 L% M9 L  f0 H! @暂时唔得闲睇

netasa 发表于 2009-12-5 07:29:21 | 显示全部楼层
多谢了,顺便问下有无前两部6 A/ y0 s0 P+ G- z% K$ t' k
天才不二 发表于 2009-12-4 12:53

# C' \( \6 |, c6 l' A* `" M( P: h$ m4 d5 y8 J( D  D4 N" ?
你指嘅係TV版? 有就肯定有啦,不过VCD画质好一般。要不要也罢!讲到配音都同果个多语版嘅配音係一样嘅。去电驴有得下。中转站,RS都有得下。

1234下一页