[其它更多] MU怎么才能多任务一起下啊?

ruiqukq 发布于2009-11-30 19:03 3860 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ruiqukq 发表于 2009-12-1 00:11:56 | 显示全部楼层
既然MU下载咁麻烦,点解仲要用佢?. o6 q0 F. s( Y  r2 O+ X
gonlua 发表于 2009-12-1 00:10
3 @# I' g4 K& z7 W1 t# ]/ d

6 A. y4 ^  i9 X1 x应该存放时间耐咯

ruiqukq 发表于 2009-12-1 00:12:31 | 显示全部楼层
如果好像几个月前咁可以用多线程,咁就方便了

kwanyeung 发表于 2009-12-1 03:22:54 | 显示全部楼层
MU算最平。因為有永久帳號。畀一次唔洗煩。貴就貴小小。起碼一次清數

kevinchan 发表于 2009-12-1 08:24:06 | 显示全部楼层
我之前见到Malaysia有个网站话 时不时人卖高级会员帐号,亦都好多人成功买过,但买唔买到就睇运气,因为唔知有无人放!) I" @8 @3 F3 t! Q, ^( ]. h6 _
其实唔止Malaysia,係google一搜索,都有好多人放高级会员帐号,不过稳唔稳阵就唔敢包啦!

kwanyeung 发表于 2009-12-2 03:19:01 | 显示全部楼层
咁危險不如同MU買個終生好過啦。。

1010 发表于 2009-12-3 12:19:15 | 显示全部楼层
咁危險不如同MU買個終生好過啦。。. l" \$ y7 \1 u  M& q
kwanyeung 发表于 2009-12-2 03:19

* t* j8 X2 p4 I( k: y" H
- K, h% D1 m: R, B7 t" C1 R我都很想买啊~但是我什么card都没有怎样买叻T_T

kevinchan 发表于 2009-12-3 14:02:41 | 显示全部楼层
我都很想买啊~但是我什么card都没有怎样买叻T_T# }/ [0 f% K* Q- o! g
1010 发表于 2009-12-3 12:19
叫你身边有卡的人帮手买....或者网上有人代买的,不过具体我就唔知点

tsuixi 发表于 2009-12-3 17:30:57 | 显示全部楼层
如果真系可以多线程就了``期待``

killyou 发表于 2009-12-3 18:01:36 | 显示全部楼层
32# tsuixi : C% N* U: Z  k# G2 h1 O
无辦法多线程架,有D网盘为咗减轻服务器唧负担,限制ip下载唧线程,mu就系其中一个

kevinchan 发表于 2009-12-3 21:47:05 | 显示全部楼层
32# tsuixi  
' v7 ^3 L. J+ S6 P1 l无辦法多线程架,有D网盘为咗减轻服务器唧负担,限制ip下载唧线程,mu就系其中一个
6 A- `9 e' N1 d" B# K0 U. Qkillyou 发表于 2009-12-3 18:01
好明显就係有办法!高级账号可以多线程!呢D问题可以用钱解决的

dsasdaa 发表于 2009-12-4 20:59:42 | 显示全部楼层
花钱成为vip应该可以吧!

kental 发表于 2009-12-4 21:30:15 | 显示全部楼层
普通账户的多线程啊!那是多么美丽的一个梦啊!多少次我都梦见了这个场景,可惜一觉醒来先发觉!好野,唔系真的!