[迅雷快传] 怀旧分享系列 不思议游戏外传-永光传

netasa 发布于2009-11-27 06:58 4418 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
1010 发表于 2009-11-27 19:32:12 | 显示全部楼层
都話佐迪格斯佢私人珍藏佐全集咯(自合)!- `, g2 @+ Q+ q# K
但OVA同外傳排外!7 i1 L' F) J3 b) U1 Y+ U1 O
mcnynbajay 发表于 2009-11-27 15:24
4 n7 o$ S" b( r' s' M
1 `3 ]: d4 y6 E, ~, o, F
为什么他不上传让我们下载呢

mcnynbajay 发表于 2009-11-27 20:16:35 | 显示全部楼层
你當我無講過了~佢有佢自己的苦衷~4 ~: T6 C) ?7 W5 q8 D7 }2 t* b

" c1 l6 o' {# L$ X3 d9 h一套合成作品制作并唔難,在于有無有愛嘅+ k* v/ U0 m9 r  k/ q
/ H& W1 l( d) \$ S$ J' _
若你對佢有愛,靠自己搞掂咯~咪麻煩人地了!
+ c0 h% J$ @8 G3 t9 B0 |+ p$ Y# m5 A4 d7 W
講真,哩套難度比以往好有挑戰性~平均每集無厘頭cut了2分鐘的~點搞都有些瑕疵的!

1010 发表于 2009-11-27 20:29:41 | 显示全部楼层
你當我無講過了~佢有佢自己的苦衷~
1 J! w  |' ?6 J7 E" S; @7 v# `- N/ }8 e3 P" N2 H% v$ X
一套合成作品制作并唔難,在于有無有愛嘅# ~* t! O- U+ `+ M* f4 w8 r/ D

5 q" B' T- B1 [0 h. f1 h. u若你對佢有愛,靠自己搞掂咯~咪麻煩人地了!4 |' f1 E  x4 u
9 H) _2 Y. |. i+ K
講真,哩套難度比以往好有挑戰性~平均每集無厘頭cut了2分鐘的~點搞都有 ...6 V' Z8 Y; f( b' ^# S- i
mcnynbajay 发表于 2009-11-27 20:16

( _/ @/ A* q1 f4 }7 m+ g. y# @. w4 C7 J
我都没那些software,怎样合

phay007 发表于 2009-11-27 21:25:52 | 显示全部楼层
有全套的全部发上来啊~我全部要了~哈哈~这个支持一下~

kppk89 发表于 2009-11-27 21:49:11 | 显示全部楼层
集数:4集全
  P& g' B6 z- {, q  T8 A/ W1 }  E, j0 ^% A! B! f配音:粤语(爱子动画), P$ K# `- S* B" F6 B$ F$ V' H  c0 S
5 t# G5 w8 T; h9 j2 h2 A版本:VCD, ^* V5 N8 L* O. T, ^$ n
% X/ h( F& [6 M0 Z( E$ }3 n格式:RMVB

评分

lych -5 -20 严禁直接复制他人帖子的内容

suend 发表于 2009-11-28 02:39:49 | 显示全部楼层
sounds very good~!

kwanyeung 发表于 2009-11-28 04:04:11 | 显示全部楼层
真的嚴曬了~攞來合成先得了~3 s: Q( X, ~% x! n! n
OAV果part有無粵語嘅?  p/ @6 h; _/ W5 a# ^
ATV的錄影cut得超緊要的~若有VCD粵語(同樣ATV配音)應該易搞得多
: M0 F5 a* v: {mcnynbajay 发表于 2009-11-27 09:14
7 l3 w! u& T: ?3 [6 {
咁快興致大減?好彩你合左星河滿月者。依套真係好好睇。。

mcnynbajay 发表于 2009-11-28 11:34:03 | 显示全部楼层
{:5_338:}忙收片來準備過年的~合成工作擺系出年斷網之際來搞了!1 j( A; ?4 F1 X/ E9 G' Z
不過點都會抽些時間來搞掂埋個勇者警察的~年尾計劃~RAW同錄影版已準備~就差動手搞的!
/ `8 e; |3 v' Z; [& I" J- r( ?
# @. W6 w) e6 A2 q星河滿月原本個故事結局都好happy Ending嘅~好在動畫原創歌曲都好有愛的~日日都有聽的!

billiard 发表于 2009-11-28 11:51:11 | 显示全部楼层
究竟是RMVB还是VCD

aubert22 发表于 2009-11-29 23:50:38 | 显示全部楼层
你當我無講過了~佢有佢自己的苦衷~
8 o8 ]( v$ L, r" `( p7 y- j# C! G. P4 {7 Q- i& W3 y6 k
一套合成作品制作并唔難,在于有無有愛嘅: X/ q5 g0 z( L; a0 u! b

: d9 H# n6 n# K+ N( q0 ]! J若你對佢有愛,靠自己搞掂咯~咪麻煩人地了!) w0 T  o9 E* L+ N( F9 A

% i  w# _5 x( ^4 F2 J0 a講真,哩套難度比以往好有挑戰性~平均每集無厘頭cut了2分鐘的~點搞都有 ...( e3 q5 J, p4 _% \* u
mcnynbajay 发表于 2009-11-27 20:16
' |3 M# k& I4 c
听你咁讲,好彩我无爱啫,哈哈哈~

kwanyeung 发表于 2009-11-30 02:52:43 | 显示全部楼层
{:5_338:}忙收片來準備過年的~合成工作擺系出年斷網之際來搞了!3 [* h: v% }7 }3 s; j5 {  |
不過點都會抽些時間來搞掂埋個勇者警察的~年尾計劃~RAW同錄影版已準備~就差動手搞的!
4 |  X5 T. l. U( |, w7 h
' [, F* H2 V! Z星河滿月原本個故事結局都好happy Ending嘅~好 ...; D# |8 [, m5 f
mcnynbajay 发表于 2009-11-28 11:34

8 l" [! `/ o2 V4 O( A  T我未睇曬啊。我只係見你合左同埋係有菜嘅作品咪睇吓囉。0 ^* r. [- S1 X6 w
* e( a8 X& p& o. l9 U6 P, b
點知一睇就覺得好好睇,原來個結局係BAD ENDING?咪爆劇情啦>.<

Ace0210 发表于 2009-11-30 04:25:20 | 显示全部楼层
thanks you let me see