[迅雷快传] [dvd直壓-試發][火影忍者(1~103)][001~012][tvb粵語+日語][內掛中文字幕][x264_aac]

ngyan1600 发布于2009-11-21 17:35 7065 次浏览 79 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kia 发表于 2009-11-22 17:42:33 | 显示全部楼层
希望能繼續發下去吧~

lmf1127 发表于 2009-11-22 19:19:56 | 显示全部楼层
一定要连载下去啊~

ngyan1600 发表于 2009-12-13 21:18:34 | 显示全部楼层
更新到第八話

Ace0210 发表于 2009-12-14 08:31:51 | 显示全部楼层
我記得Dragonball都系甘6 b/ c+ z% X+ T0 K( K( y
明明系DVD合成' l9 @! Y/ u6 Q" T$ _- e
但都系有cut

yzrivan 发表于 2009-12-14 11:32:17 | 显示全部楼层

ngyan1600 发表于 2009-12-14 14:56:44 | 显示全部楼层
我記得Dragonball都系甘
; `" X* |* l4 I明明系DVD合成7 p" r) g8 h4 Y: V! \1 B
但都系有cut  ?# l# r" T0 t2 ]( e) r2 |; O2 z/ r
Ace0210 发表于 2009-12-14 08:31

?/ z' X5 F6 `6 d1 v& q...合成既人唔補/直接壓香港正版既DVD版本就當係自己合成......有CUT就正常啦
$ _5 l( w# p3 n火影本身CUT好小,CUT既都係第一節接第二節有重複既幾秒,同埋預告- f8 x& e- V9 h  Z4 e
但係龍珠太多意識不良昸畫面,一定大CUT,就好似而家播緊既勇者王咁

100752 发表于 2009-12-16 19:09:38 | 显示全部楼层

jinguang 发表于 2009-12-16 19:43:05 | 显示全部楼层
支持啊,终于更新啦,期待80集后面的...

kasim1018 发表于 2009-12-17 08:09:14 | 显示全部楼层
虽然没看过,但是还是要顶一下

maplep 发表于 2009-12-18 13:25:13 | 显示全部楼层
1-9集吧了?再等等,期待一天内更新完= =

maplep 发表于 2009-12-20 04:51:00 | 显示全部楼层
。。。发现了一个错误,不是更新到第8集吧了吗?

Ace0210 发表于 2009-12-20 06:53:59 | 显示全部楼层
...合成既人唔補/直接壓香港正版既DVD版本就當係自己合成......有CUT就正常啦
; a" D8 S8 s* I: Y火影本身CUT好小,CUT既都係第一節接第二節有重複既幾秒,同埋預告
- x) G# y3 U: l7 C但係龍珠太多意識不良昸畫面,一定大CUT,就好似而家播緊既勇者王咁
+ u1 N% E4 K' n1 b, c  g4 G$ cngyan1600 发表于 2009-12-14 14:56

# ~/ g) O. y' h& V: c- k' @) ]; a7 ?; i
4 b4 [6 ~" k' X) ~- f8 T( N
其實勇者王真系集集都有cut咩?