[迅雷快传] [dvd直壓-試發][火影忍者(1~103)][001~012][tvb粵語+日語][內掛中文字幕][x264_aac]

ngyan1600 发布于2009-11-21 17:35 7066 次浏览 79 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2009-11-21 18:56:08 | 显示全部楼层
一時間睇漏的~睇佐水貓話“220話咪好貴”
1 C4 o3 F7 ?7 Z先打佐哩個問題的~當我無講過的!# u" ?1 Q3 D! g) [

5 D: g( C7 E3 Z* r# f1 [% G5 B原來你有系我張貼回復過的~' g! \- _4 m6 e. j/ d
攞你DVD片來搞唔多好的~一來你話無預告二來有些畫面和諧佐!都系唔夠完整!
* h# T0 K8 N  I/ H7 y1 K一系甘了~你負 ...- Q+ s# K6 v2 d
mcnynbajay 发表于 2009-11-21 18:38
1 T, Q& A$ \4 o. ^% P
wmv唔係唔中意,係支援差.....因為我整/下合成第一個原因就係轉dvd係大電視睇,仁係編編我用黎轉dvd既程式就係開唔到合左做mkv既wmv編碼視頻,所以我唔中意4 {2 ?0 @$ J: Z9 l9 ]& U
而mc又係好煩咁,都係支援唔到轉左mkv既wmv,所以更加唔中意,雖然而家識用megui,但係用megui重壓既片,最多得原裝既70%左右.....所以....
9 r2 C1 c/ X' R3 l  _$ Q6 s5 R所以痛若在轉唔到dvd.......

Laputa81 发表于 2009-11-21 20:04:09 | 显示全部楼层
如果继续连载落去噉就最好啦~~~

ykcheung 发表于 2009-11-21 20:51:55 | 显示全部楼层
1600兄又來作品啦.

kevinchan 发表于 2009-11-21 22:54:50 | 显示全部楼层
算啦 火影太長。。長篇動畫多數到後期唔好睇。。3 H% l2 o5 r5 R, ?$ r
kwanyeung 发表于 2009-11-21 18:07
海贼依家算係中后期,但依然精彩,真係好好好睇

kevinchan 发表于 2009-11-21 22:55:18 | 显示全部楼层
刚刚係dotmu睇到你发帖,不过我估呢边都会有嘅,果然....呵呵

迪格斯 发表于 2009-11-21 22:59:52 | 显示全部楼层
多谢发帖。。。。。。

183334257 发表于 2009-11-21 23:11:37 | 显示全部楼层
海贼依家算係中后期,但依然精彩,真係好好好睇
0 {7 x9 \9 m) ~5 Kkevinchan 发表于 2009-11-21 22:54
. K. t: i$ U, `6 t+ B2 s
/ ?0 ~/ W" z, Y" e
我觉得海贼王系几部长篇动画中最成功一部

Ace0210 发表于 2009-11-22 00:29:49 | 显示全部楼层
支持一下先啦

optantic 发表于 2009-11-22 03:43:09 | 显示全部楼层
another good cartoon, thanks for sharing

wanghao12 发表于 2009-11-22 10:43:48 | 显示全部楼层
谢谢楼主分享

jinguang 发表于 2009-11-22 11:38:26 | 显示全部楼层
支持啊,希望能一直连载下去

hidashen 发表于 2009-11-22 12:33:42 | 显示全部楼层
下載嚟睇睇先!!!
. Z- h* l: t  ~2 t7 Q6 x3 D# ]4 x3 ~& G多謝了!!