[动漫讨论] 天堂之吻讨论帖

gzfantasy 发布于2009-11-16 11:45 1704 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
分享物流所果度有得down; a/ @& H  W, C9 V

( O' W" G7 {3 E; b3 u6 a. h, s" h首先我想问,黄头发,戴耳环果个男仔,系边个配音?3 T' ?' Y: n5 T$ V' @
) Z: v4 H* p& L6 S
然后,出野D内容暂时都几吸引,唔排除系粤语吸引我

已有(12)人评论

kenhai74 发表于 2009-11-16 12:11:47 | 显示全部楼层
唔清楚楼主讲紧咩野,可能自己落伍嘞!

moschino 发表于 2009-11-16 13:32:55 | 显示全部楼层
我只系睇过漫画,动画未睇过~~~~~~~

mcnynbajay 发表于 2009-11-16 13:36:42 | 显示全部楼层
哩套真的較多新人來擔任的!/ E( j* }6 y5 }/ o( M& M  @
ParadiseKi[20091116-1318547].JPG ParadiseKi[20091116-1319108].JPG
& T0 C( K; h5 `7 m哩兩個路人就好似《小雙俠》果男女主角把聲,分別張預東,杨善谕 8 M/ }& g1 Q, i' l
ParadiseKi[20091116-1314281].JPG ; B+ L- o; w& E, a
哩個女主角早阪紫系林保全的女兒林芷筠 來擔任!
2 `. a  b; o5 q' r* w* P+ j8 N# D ParadiseKi[20091116-1314010].JPG
; z, `+ l, I5 P2 z, v8 J2 |哩個唔知系咪男扮女裝呢???應該系謝潔貞配的,小雙俠里面的女大魔頭都系佢!, I9 s1 i" w+ P; M+ R% t& H( o' U9 m
# K4 b3 {" K6 [哩個金毛花靚ken,把聲唔多熟,聽落幾似《爆笑管家》果只老虎的波波甘窩,系新人承俊  M5 s' _: o! Y* \
ParadiseKi[20091116-1315242].JPG + Q, P/ g/ h2 [- b4 A) M
樱田实和子:黄紫娴, 配緊《爆笑管家》桂雏菊,之前曾配過Animax的《校園迷糊大王》的天滿
4 L9 h% m* U: j" j, p! ]8 x8 O' k& d ParadiseKi[20091116-1315444].JPG
, q0 [' n: f) K' R2 ?哩個就應該系德仔,梁偉德,唔多講/ h. e- Q' h! m/ e4 x: Q
( j# B2 H# q3 b9 Z" N左邊發型師如月星次應該系章魚,黄荣璋,右邊貌似系程文意
& b2 |5 k( z- i+ J* m: T; W/ \$ N ParadiseKi[20091116-1323139].JPG 3 w* t: O1 k- j( g' I4 o4 W" j, }# Q
哩個女主角暗戀的男仔,貌似新人來,聽唔出邊個,唔知系咪卡羅C呢?

kevinchan 发表于 2009-11-16 14:55:01 | 显示全部楼层
对配音人员并唔熟悉,所以都係嚟凑热闹算啦!
# o+ l9 |- M, m. k9 d! J( ?: v: GPS:今日好冻

kenhai74 发表于 2009-11-16 15:15:41 | 显示全部楼层
今日好在没落雨,米市更加冻啊!入嚟人多嘅地方暖下先!O(∩_∩)O哈哈~

sam.w 发表于 2009-11-16 16:02:50 | 显示全部楼层
耳力真好...

1010 发表于 2009-11-16 16:41:24 | 显示全部楼层
几时有的看??

Danted 发表于 2009-11-16 18:20:09 | 显示全部楼层
个人感觉一般

183334257 发表于 2009-11-16 18:44:59 | 显示全部楼层
我呢边落微微雨啊,冻死啦

kevinchan 发表于 2009-11-16 19:17:52 | 显示全部楼层
今日好在没落雨,米市更加冻啊!入嚟人多嘅地方暖下先!O(∩_∩)O哈哈~% q" i6 h- j! Q  @; l0 ]) ?5 @
kenhai74 发表于 2009-11-16 15:15
广州无落雨?我哋佛山有落雨啊,好鬼冻

ninaomu 发表于 2009-11-17 21:51:03 | 显示全部楼层
画风唔感兴趣

12下一页