[吃喝玩乐] [转][慎入]恐怖!北京惊现“吃人体器官”餐厅,很是重口味。

lych 发布于2009-11-7 11:48 5016 次浏览 86 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-11-8 04:22:35 | 显示全部楼层
賣相好D系米有兴趣食用??????
1 H- _# P- G( @. ]+ rlych 发表于 2009-11-7 20:22

( P* N3 T7 H  f7 @' M7 `當然啦。食物最緊要味道。其次就賣相。。。: X2 r# e, K+ I& \& _2 c# O

3 {. m$ d) h2 O, R( ~不過其實賣相唔好味道都冇用。2樣都緊要。

平常心 发表于 2009-11-8 10:12:15 | 显示全部楼层
牛牛得样,西班牙没位企就嚟呢度吓人,{:5_338:}

平常心 发表于 2009-11-8 10:12:52 | 显示全部楼层
牛牛没吓人,真想吐........{:5_338:}

kevinchan 发表于 2009-11-8 14:21:29 | 显示全部楼层
當然啦。食物最緊要味道。其次就賣相。。。
! r/ b* E/ |' A& I2 Y
1 M& n( ~( r6 v2 Q不過其實賣相唔好味道都冇用。2樣都緊要。* t. g7 Y- n% L$ S$ a: F3 N
kwanyeung 发表于 2009-11-8 04:22
到时咪埋眼嚟食试下,哈哈

Xoun 发表于 2009-11-9 22:39:42 | 显示全部楼层
慎入( H9 H0 B$ e+ b
还没吃和吃过了的慎入,可别怪我没提醒过你# m4 o6 Q, U% V. z8 i" G* i0 m" g- Y
1 ^; q" \' @) d5 u* O8 ]% z
lych 发表于 2009-11-7 11:48
' e2 M% O; Q% s& x: b
* ^7 H" V8 {) m' q1 ~( D% C6 e
咁即系吃唔吃过的都慎入啦..但我偏要入....因为吃得太多,想搵个机会呕出来

kevinchan 发表于 2009-11-9 23:13:11 | 显示全部楼层
咁即系吃唔吃过的都慎入啦..但我偏要入....因为吃得太多,想搵个机会呕出来% q0 U  v# r) U4 o6 D) v
Xoun 发表于 2009-11-9 22:39
你食过动物同禽畜嗰D器官啊?人体?无可能食过吧

toueikin 发表于 2009-11-10 14:15:58 | 显示全部楼层
系米有关万圣节嘅嘢啊?!2 y+ w$ h( }. M6 N
应该都係小儿科嗟$ j- T' I" M" C' I
如果去关于洗手间嘅餐厅 d嘢食整到好似臭臭甘 米仲核凸~

kevinchan 发表于 2009-11-10 14:27:18 | 显示全部楼层
系米有关万圣节嘅嘢啊?!4 o3 `) s9 m- M0 f) _+ J3 d
应该都係小儿科嗟
/ B/ b" y# j, k% T# k: d: k如果去关于洗手间嘅餐厅 d嘢食整到好似臭臭甘 米仲核凸~
) A" X% H8 ~4 b  }1 K6 J- ytoueikin 发表于 2009-11-10 14:15
如果係咁,我绝对顶唔顺- -!

xiuhong 发表于 2009-11-10 15:17:15 | 显示全部楼层
何來甘多'人'器官?( @1 ^' l: [5 d) N
絕對系假嘅

hrh-1023 发表于 2009-11-11 08:37:55 | 显示全部楼层
見到都唔想食

notoo 发表于 2009-11-12 15:46:10 | 显示全部楼层
看看口味有多重

ConvoyChan 发表于 2009-11-12 18:47:05 | 显示全部楼层
睇下卖相如何先