[每日闲聊] 四川台真 “搞笑”

ykcheung 发布于2009-9-30 20:55 1190 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
& |, r! H8 W/ T) `8 ?2 ~' i9 _" }& b  _& M6 Z6 ~2 l/ r

$ [4 D6 g3 X: D$ P0 o- N
岩岩上網,先知道有個娛樂節目話家駒係黃家狗,主持人都認同 ,最離譜百度竟然建立咗黃家狗吧!!! 我對百度同埋四川台無語

已有(13)人评论

lych 发表于 2009-9-30 21:06:46 | 显示全部楼层
我知道你好惱,但是你都唔洗讲粗言秽语噶~~~~~& H9 z3 N" ?3 P1 j# ^
而且十一期间我劝你还是冷静D。

嚣のЪ 发表于 2009-9-30 21:12:38 | 显示全部楼层
有咁噶事???
) m% |. M7 H! a. K, r' D口音问题挂...

alexhus 发表于 2009-9-30 21:18:36 | 显示全部楼层
对黄家狗冇兴趣。。。纯粹睇下热闹。。。

aubert22 发表于 2009-9-30 21:19:56 | 显示全部楼层
"枸杞"嘅"枸"普通话定白话都系发"狗"音~唔会系D人睇错字或者拼音水平唔到家读错啊话~

水树麻衣 发表于 2009-9-30 22:10:59 | 显示全部楼层
雖然百度喺衰  但你講粗口始終唔喺幾好
) B$ G9 H1 K* @& v3 b難得國慶中秋一齊過  大家應該開心D好
; x7 r) \' N: r1 b! k% X4 L有D娱樂節目嘅素質喺咁  亂咁講搏出位7 z- q/ e  F9 r, o0 l/ h) ]
只喺一部分人嘅素質問題  ) v7 s; p% C, R$ e: s3 Y; Y
冇必要為D“無聊人”嘅無聊話去嬲搞到唔開心

ykcheung 发表于 2009-9-30 22:25:36 | 显示全部楼层
大家所言甚是,sorry,祝大家國慶節日快樂

alexhus 发表于 2009-9-30 22:38:51 | 显示全部楼层
大家所言甚是,sorry,祝大家國慶節日快樂- j3 n% `+ O. G6 H  z( v8 J# u( D
ykcheung 发表于 2009-9-30 22:25

1 Y* @+ u( T( u大家国庆节快乐。。。最好楼主改下标题,小心论坛被人河蟹啦。。。

timaousi 发表于 2009-9-30 22:39:32 | 显示全部楼层
臺灣D娛樂節目好多時都系甘噶啦!無視距地就得啦!

kevinchan 发表于 2009-10-1 08:57:44 | 显示全部楼层
俾黄家驹fans见到肯定会有口水大战发生

ykcheung 发表于 2009-10-1 11:13:27 | 显示全部楼层
雖然百度喺衰  但你講粗口始終唔喺幾好0 n3 ~+ C/ v0 X* r* ~
難得國慶中秋一齊過  大家應該開心D好
% r8 ?+ b3 M  P' `$ Y9 ~有D娱樂節目嘅素質喺咁  亂咁講搏出位( q- P7 [! v( i  ?$ Z0 ^8 V1 P
只喺一部分人嘅素質問題  
- D& }2 ?! x9 C6 F- q! m冇必要為D“無聊人”嘅無聊話去嬲搞到唔開心7 J0 ]5 |; `, p2 d* Y
水树麻衣 发表于 2009-9-30 22:10

' `4 A9 ]6 }) {9 J' O0 t, }4 R2 W4 X
唉,我同意你嘅觀點!!!

sukky_ou 发表于 2009-10-3 17:43:33 | 显示全部楼层
有啲咁嘅事???

12下一页