[电视电影] 求《高达》所有粤语剧集,包括剧场版(粤语)!

andyw 发布于2009-9-6 18:33 3926 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0社区币
求《高达》所有粤语剧集,包括剧场版(粤语)!! E) I- h" D1 g$ U% y8 S" l7 H
因为本人从来未睇到《高达》,要恶补《高达》,请各位大哥告诉我~~~!!!7 ^6 Q7 v. m) g8 P/ ]+ `
主要系要
; K" _( i/ n2 X- B* K《高达ZZ》
7 O+ Y  Y0 I% |, {) A* y. y* K4 E1 a# S《高达Z》
+ y* U" ^, M) \: c+ ~+ e《高达X》) B/ O4 Z1 E% \* ?5 h$ ~
《高达W》
/ Z) L. N- P! m6 U: f《高达G》1 G$ Q/ _' V/ i9 m
《高达08小队》% X! G' w9 N  V) g$ h
《高达SEED》
7 m- D. ?9 E. i  W5 @《高达00》
& G0 g. {; d! s9 Z4 p: p; R还有其他剧集、剧场版,就靠大家帮我补下啦~!!!

已有(33)人评论

saber0758 发表于 2009-9-6 21:26:42 | 显示全部楼层
在線睇咯~WWW.TVBKT.CN

kevinchan 发表于 2009-9-6 21:54:24 | 显示全部楼层
100星想求咁多部片?同意楼上,在线睇好过啦

saber0758 发表于 2009-9-6 22:07:33 | 显示全部楼层
. p' e* j9 V6 H8 x) s6 ~1 ]) u* D5 U& H& A: S& r
假如你系想下载收藏跟本没人肯话你知(100星梦)。我稳咗甘耐都未稳得晒全部高达系列的粤语。你甘做未免太不劳而获。你根本就吾知道收集一套动画的辛酸。

wjr5200 发表于 2009-9-7 00:13:49 | 显示全部楼层
楼上讲得好

kevinchan 发表于 2009-9-7 08:34:17 | 显示全部楼层
其实价值唔在于你用几多星梦去求,而在于你有无真正用心去揾过呢D动画!连高达00你都要嚟呢度求,证明你无係论坛搜索,因为呢度本来就有00

andyw 发表于 2009-9-7 10:23:43 | 显示全部楼层
楼上各位大佬,我都未睇过你高达又点知道点分呢!!!!# Z$ ~$ B6 K% [  _: P
再加上高达00,我只系知道分咩第一季,咩第二季!究竟系两季加埋先叫全集,还系一季就叫全集呢?8 S" z+ V. A) _
我只系找到高达00第一季,甘叫唔叫全集呢?2 |8 I+ `3 E3 F. _+ I% C
依D野你地清楚过我落~~~~!!!! m  W! u5 X6 h8 f
我承认星梦少左!!依个我可以改~~~~但系其他就希望大佬们体谅啦~~~~!!

kailu 发表于 2009-9-7 12:06:08 | 显示全部楼层
高达00第二季将继续第一季内未完结的事件,是以第一季过去四年之后的世界为故事背景,所以第一季加上第二季就叫全集。

aubert22 发表于 2009-9-7 17:44:47 | 显示全部楼层
高达G粤语音频~有咩??

tandong 发表于 2009-9-7 19:51:55 | 显示全部楼层
高达G粤语音频~有咩??4 ^# e' d& i' ~1 Z, O& q
aubert-22 发表于 2009-9-7 17:44
有部分啦!

billiard 发表于 2009-9-8 22:24:02 | 显示全部楼层
关键是,楼主求到的话,会继续做档吗?

ftp2009 发表于 2009-9-9 11:17:48 | 显示全部楼层
现在高达最新是什么??

123下一页