星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] BEE鸡入泥啦

圣香老婆 发布于2009-8-20 01:57 1461 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
! b2 g! S/ ^+ S+ }
我见钢炼FA换左新噶OPED喔!你哋会5会又一次翻唱成粤语版啊,最好就系LULU唱翻片头,萝卜啊花唱片尾。  ; D0 f$ M& K: }$ _" p# f9 Y# l
           顺带一提,之前lulu翻唱噶果首粤语版OP有无制成MP3格式啊,好想下落MP3到啊。
  w3 d9 \& ~: O' s                               有无将成首[AGAIN]翻唱成粤语版啊?
" ]1 M& o& j& ^- x% }6 A2 d, O% V                         成日上网听都系得分几钟果首,5够候啊
. v4 x7 j; E$ ]1 v                          听左感多次,我觉得【彼此的身体都康健吧,累斗累,练到掂。。。。。。】呢几句好好啊,好有深度啊,超正啊!!! . p2 o2 ]$ U7 t' T/ M
                      见你哋净系出左几集就5出拉,所以极力支持你哋继续翻唱 ' K  m" b* t: c* S0 f" ~* j, L
                          {:5_335:} 最起码你哋都继续翻唱以后噶OPED啊!!

已有(23)人评论

kental 发表于 2009-8-20 03:19:56 | 显示全部楼层
你果然好有“深度”!

kevinchan 发表于 2009-8-20 07:57:37 | 显示全部楼层
如果有制成音质好嘅版本,我都想收藏OP

天使之风 发表于 2009-8-20 09:52:56 | 显示全部楼层
净系个标题我都唔知佢想讲咩了。。。

hotcool2 发表于 2009-8-20 10:17:23 | 显示全部楼层
粤语版的fa有粤语op的吗~~~~~~~火星了

aubert22 发表于 2009-8-20 11:48:27 | 显示全部楼层
唔明LZ講乜嘅大家,你哋唔明系因為接觸BEE自由配音組少啫~

熊猫仔 发表于 2009-8-20 12:06:32 | 显示全部楼层
lz,你喺米好中意《香初尚舞》呢本书噶~

moschino 发表于 2009-8-20 12:25:34 | 显示全部楼层
我都支持下楼主~~~~~5 m! H1 f% n( {3 g; V" b5 d. I
的确OP,ED好鬼正~如果再次翻唱我也很支持!!!!!!!!!

cao0422c 发表于 2009-8-20 19:20:06 | 显示全部楼层
真系好“深奥”..完全睇唔明讲乜

kevinchan 发表于 2009-8-20 21:28:35 | 显示全部楼层
唔明嘅建议先去了解下BEE配音组

圣香老婆 发表于 2009-8-20 22:32:22 | 显示全部楼层
lz,你喺米好中意《香初尚舞》呢本书噶~
. c3 U6 j9 I# T熊猫仔 发表于 2009-8-20 12:06
系啊,我屋企有晒成套

熊猫仔 发表于 2009-8-20 22:43:40 | 显示全部楼层
系啊,我屋企有晒成套, W1 Y& \0 f4 J3 ?3 w+ J
圣香老婆 发表于 2009-8-20 22:32

: j$ H8 O8 Y( @- c6 M# q3 s7 Y- A1 n
虽然呢本书我未睇过,不过曾经喺我地班好流行.../ F# m$ B+ K/ o! P3 b" Q
点解你叫圣香老婆嘅?...有d难理解...

12下一页