[动漫讨论] 有无人只呢个系边个版本的福音战士OP

wjr5200 发布于2009-8-16 21:33 4297 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
有无人只呢个系边个版本的福音战士OP3 T0 A! `' H, h

$ l) m3 Q0 D# K/ A7 g7 c1 ?http://www.namipan.com/d/%e3%80%8a%e6%96%b0%e4%b8%96%e7%ba%aa%e7%a6%8f%e9%9f%b3%e6%88%98%e5%a3%ab2%e3%80%8b.rmvb/30b1b5b57921b055b863f089d954bcf4a3b60dfb04ab3b00
9 m5 N2 q' j; N. c6 Q
# Q; {: l2 E+ p" G) H" L同旧版的分别系有D地方系CG来1 u/ U; H7 g1 I% f6 M7 n6 V
唔知有无人有更清晰的版本分享下就好了

已有(19)人评论

kevinchan 发表于 2009-8-16 22:15:17 | 显示全部楼层
纳米盘下载超慢,下载完先过黎讲嘢

moschino 发表于 2009-8-16 23:55:47 | 显示全部楼层
真系down得好慢喔~~~~~~~

moschino 发表于 2009-8-17 00:00:18 | 显示全部楼层
呢个版本我记得当年ATV播过,最记得D黑色人影,因为对呢出嘢唔熟悉,所以唔知道点讲

天使之风 发表于 2009-8-17 01:20:36 | 显示全部楼层
等我下载黎睇下先~~~

天使之风 发表于 2009-8-17 01:26:21 | 显示全部楼层
这是大概在04年左右在PS2上发售的EVA 2:新世纪Evangelions的片头动画{:5_333:}

masato 发表于 2009-8-17 02:21:30 | 显示全部楼层
有得你下载就好了  要求不要太多了

hotcool2 发表于 2009-8-17 20:34:12 | 显示全部楼层
游戏cg来的

kevinchan 发表于 2009-8-17 20:44:51 | 显示全部楼层
这是大概在04年左右在PS2上发售的EVA 2:新世纪Evangelions的片头动画{:5_333:}4 H. c% m1 Z' F, q/ {
天使之风 发表于 2009-8-17 01:26
解答得好详细,应该无错噶啦

天使之风 发表于 2009-8-17 23:35:57 | 显示全部楼层
解答得好详细,应该无错噶啦' o% U) g6 Z0 b( c0 p# m4 u: K
kevinchan 发表于 2009-8-17 20:44

7 X$ P9 H. N" x& M. R4 f/ V% o
梗系冇错啦。。我自己本来都有呢个片头·~

wjr5200 发表于 2009-8-18 19:18:22 | 显示全部楼层
这是大概在04年左右在PS2上发售的EVA 2:新世纪Evangelions的片头动画{:5_333:}
6 J0 ?, k; v6 H& y; U( Z' ~0 E天使之风 发表于 2009-8-17 01:26

( U0 Z# M! u. o5 E5 H# w最佳答案啊

kental 发表于 2009-8-18 21:46:24 | 显示全部楼层
得幅图仔都体得出甘多也!犀利!佩服!

12下一页