[其它更多] [纳米盘] [原创][机动战士高达—逆袭的夏亚]MKV/816.56 MB][日粤双语]

wjr5200 发布于2009-8-15 20:01 4188 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
setvet 发表于 2009-8-16 09:25:46 | 显示全部楼层
估唔到夏亚都有粤语啊,进来支持下先得!!!

ninaomu 发表于 2009-8-16 12:24:04 | 显示全部楼层
rmvb视频。。。。。
: @2 O& M/ A/ f" E! I' e# i/ E" `7 l3 C, I$ ~+ g- p
W出了蓝光了么?

aubert22 发表于 2009-8-16 14:54:02 | 显示全部楼层
你期待的正是我期待的 我都对1080有情意结的虽然个硬盘无晒位,最近正期待变形金刚2的1080版(个人认为变形金刚唔睇1080版基本上可以讲系白睇的,甘当然还要有个1080的显示器)
/ }2 |" Z; G5 ]' m' U但对于旧动画感觉1080对画 ...' M1 v2 {7 ^: ^' `* |
wjr5200 发表于 2009-8-16 00:25
' C( ^1 r& Q+ {$ s- A* U! T
share都唔郁,我家呢拍都系掛winny同EM~share連搜都無結果~都唔知做乜~

aubert22 发表于 2009-8-16 14:55:51 | 显示全部楼层
rmvb视频。。。。。9 Y, n8 O/ T2 S% P0 T7 M0 U) [# F

+ a  n, o( ~5 c- c) WW出了蓝光了么?
9 z3 C# i9 ^: t, u& k- Kninaomu 发表于 2009-8-16 12:24
" L- ?% @7 M1 H9 ~) M# }; N
某日喺某日本網站見到~應該系share嘅資料庫網~見到~不過Hash打落去share,share都系唔郁~share搜索好慢~無耐性等~

jinguang 发表于 2009-8-16 18:48:28 | 显示全部楼层
谢谢楼主的分享。

kental 发表于 2009-8-18 02:01:35 | 显示全部楼层
画面不错!好过我下个个!

kenhai74 发表于 2009-8-18 11:01:43 | 显示全部楼层
我就收藏了1080P和720P两个版本,可惜都喺只有日语,唔知楼主可无可以单独传一个粤语音轨上嚟呢?唔该晒!

kkch 发表于 2009-8-21 11:27:37 | 显示全部楼层
Gundam. I like it.

kidhitomi 发表于 2009-9-15 09:43:57 | 显示全部楼层
正想下这部动画!!
% ^4 Y( {6 K0 {& e' o0 j之前下载的版本要密码~~~! e# }8 C6 k# _/ M* e0 B
都不记得在边度睇到的贴了~~???
: ~) L* ~9 R7 |' Z+ n) ?* ^, @& ~' m' t# y6 a% e* m2 v) x
这次总算下到了1!!

steelfish 发表于 2009-9-15 21:08:29 | 显示全部楼层

fjw 发表于 2009-12-8 01:34:59 | 显示全部楼层
还没看过  好像很久之前的片子

redwall 发表于 2010-1-1 15:54:41 | 显示全部楼层
最中意高达啦  来多D,来多D