星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 有人灌水

my1988170 发布于2009-8-11 22:13 1977 次浏览 4 位用户参与讨论   [复制分享主题]
9 A9 @8 h$ v. {; `1 q' Z9 t( P9 L- s
本人第一次发帖,如有问题请指正
, F! j3 g2 W3 M  v$ s, \# \: y: qshunxing在动漫涂鸦场——[数码暴龙V驯兽师][中文版][1-9卷][RF盘]自然挂贴中灌水
9 u3 u! a0 ?8 ?" x" C/ P! I9 Q$ `http://bbs.dreamxt.com/thread-64996-1-1.html
/ O# z; l7 g2 C1 P( Q! S: e! Z7 a仲有29451766系口水动漫堂 ——广州2009年夏季慈善动漫节活动部分剪影可以灌水/ c5 V& O  x( e/ B+ ]
呢个太猖狂了
& ]3 z7 ~4 q) u/ I8 V: v- h! ihttp://bbs.dreamxt.com/redirect.php?tid=64940&goto=lastpost#lastpost

评分

tandong + 6 + 26 我很赞同

已有(4)人评论

嚣のЪ 发表于 2009-8-12 14:10:27 | 显示全部楼层
第一个俾水猫X佐了
7 S* d7 ]; L- s% r. f3 r8 ~+ s, ?第二个可能是网络问题,见怪不怪了,我也试过) k, Q* P/ ?; o5 n
也可能是蓄意
; O: h9 V& c# p/ i+ t, F- ^睇D领导点谂了

my1988170 发表于 2009-8-12 19:32:36 | 显示全部楼层
第二个唔系两贴梗简单。。上一页都系

235795561 发表于 2009-8-21 11:23:47 | 显示全部楼层
灌水噶人好似无咩人管喔

aubert22 发表于 2009-8-21 13:41:21 | 显示全部楼层
第一个俾水猫X佐了
1 A% u2 n+ x- K* a' q第二个可能是网络问题,见怪不怪了,我也试过
' I! D) C8 E! w也可能是蓄意4 d/ r. W0 T7 o8 V
睇D领导点谂了$ ]7 z% K5 y0 }1 ^9 [: D2 @) L- m
嚣のЪ 发表于 2009-8-12 14:10
7 n1 u0 K  w; g* e+ o
判斷系米蓄意或惡意灌水好簡單,睇時間~通常有時一發兩貼屬正常,一般喺我管嘅版塊見到只系刪除多餘嘅一帖~但叫兩貼時間唔一隻通常就左惡意灌水咬~) P5 S! V+ Q) c; Y4 V6 g
第二張貼連發6貼,而且時間上唔一致,我仲覺得老虎咬得唔夠恨呢~