[电视电影] 求机动新世纪高达X粤语版第39集

飘忽的她 发布于2009-7-31 19:41 1345 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
20社区币
GUNDAM X_0[20090731-1948160].JPG & ?+ [) b9 B9 g- Q6 g) n
TVB的粤语版本
  o+ c( H9 h$ w7 t7 j: \这个链接http://www.megaupload.com/?f=HAFK0VNJ第39集我等了14天了,还是无法访问
. p" p  Z" D' ?谁有啊,能传一下吗?

最佳答案

查看完整内容

上传左上去Skydrive啦:机动新世纪~(高达X) 39.rmvb

已有(7)人评论

GavinDX 发表于 2009-7-31 19:41:49 | 显示全部楼层
上传左上去Skydrive啦:机动新世纪~(高达X) 39.rmvb

GavinDX 发表于 2009-7-31 20:05:30 | 显示全部楼层
又系呢集啊?上次先有人叫我上传,我用左QQ中转站,文件早已经冇左。又要我再上传过。。。。。。。* {# t5 p4 H9 V
今次用skydrive好过咯。0 U, Q: |: `8 v- O  `% s, ^( l
等等啦,我上传比你啦。

aubert22 发表于 2009-7-31 21:16:45 | 显示全部楼层
呢集貌似都系GDX傳畀我~39已經應該唔存在嘎啦果個連接裏面嘅~

飘忽的她 发表于 2009-8-1 09:14:10 | 显示全部楼层
上传左上去Skydrive啦:机动新世纪~(高达X) 39.rmvb! b5 Y5 [: N! l& Y8 ], H* j
GavinDX 发表于 2009-7-31 20:38

" O7 m( L2 P2 }, @8 Z+ l- U7 ?唔该晒~~~

小c 发表于 2009-8-2 00:59:38 | 显示全部楼层
甘有无36集啊,我就系差呢集,帮帮忙!

飘忽的她 发表于 2009-8-4 13:43:43 | 显示全部楼层
36集冇问题啊,可以D
) @: N& ~, Z5 P, c/ H1 x8 L/ ^$ Khttp://www.megaupload.com/?d=I62S35T4

小c 发表于 2009-8-7 00:19:42 | 显示全部楼层
真系五该晒,我真系五知点表达我家下既心情