• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 冇郁啲就设权限啦,唔该!

街砖 发布于2009-6-23 15:12 2380 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔该! 冇郁啲就设权限啦,搞到我好多嘢都睇唔到...我係一个新手,入嚟呢个论坛想话下套捉鬼天狗帮,搞咗成个钟都未下到,真係吖,又话资源共享,搞咁多嘢,想下都难吖!!!好火吖!!!

已有(17)人评论

kevinchan 发表于 2009-6-23 16:22:54 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2009-6-23 16:24 编辑 ) t  P% J+ _( |6 s3 o' t

8 B% P  u5 O0 Q% l* Y你有无谂过共享D资源俾人?仲有,LZ好似发错区

熊猫仔 发表于 2009-6-23 20:26:46 | 显示全部楼层
见到你呢d新人旭唔旭就乱吠,我都好鬼火~~~) v3 v  N8 S1 _
你喺试索取,唔识贡献噶咩?读左10几年书都唔知咩叫一份耕耘一份收获咩!1 G0 ~0 V9 S" U: _: D) h
旭唔旭就喺度嘈生晒,你算老几啊!! ?, x  U2 S  a/ a( v7 G

! L: j0 i" E8 b3 Z3 f, B9 d设权限就喺要限制你呢d想不劳而获嘅人!

Kiver 发表于 2009-6-23 20:48:42 | 显示全部楼层
你有无谂过共享D资源俾人?仲有,LZ好似发错区3 s$ C# j& r7 v7 {
kevinchan 发表于 2009-6-23 16:22
! i+ b  J/ P1 E( a8 n

. i9 n5 i0 r- f- U赞同& G1 y+ g8 f4 ?) S0 H% E" ~# G/ S
距的确发错区

yjb338 发表于 2009-6-23 22:33:27 | 显示全部楼层
只要努力随着时间的推移,你的愿望就会实现的!

tandong 发表于 2009-6-23 23:50:08 | 显示全部楼层
呢D是个人自由,尊重原创人!

神一般 发表于 2009-6-24 00:04:05 | 显示全部楼层
我不反感设权限..就是别设太高了...

masato 发表于 2009-6-24 11:00:50 | 显示全部楼层
最严重的新人问题 读书读咩咖  自己有劳动才有成果 你以为个天会跌钱啊

kwanyeung 发表于 2009-6-24 11:43:50 | 显示全部楼层
我都贊成依個論壇比較與眾不同。。。; D. r2 n" u2 o2 i
如果想直接下野就好DOTBTPLUS或者DOTMU啦。。。依到冇可能一步登天。

蔥頭 发表于 2009-6-25 14:53:10 | 显示全部楼层
我净系想知道咩叫做新人?咩叫做旧人?论资排辈的话无意思,点解大家唔可以平起平坐?虽然话入论坛既时间有早有迟,有D人做野多D,甘享受到既权利就有差别,我觉得好正常,但系我觉得唔应该用入论坛迟早同贡献黎歧视我地D新手,虽然系论坛上系有等级差别既,但系系思想上应该系平等既。我入论坛想同大家交流下,分享下心得,睇下新闻消息,得闲发下贴,至于下野就免啦。

Kiver 发表于 2009-6-25 16:09:37 | 显示全部楼层
我净系想知道咩叫做新人?咩叫做旧人?论资排辈的话无意思,点解大家唔可以平起平坐?虽然话入论坛既时间有早有迟,有D人做野多D,甘享受到既权利就有差别,我觉得好正常,但系我觉得唔应该用入论坛迟早同贡献黎歧视 ...
) l! o, @3 r  d0 w8 j# c" E蔥頭 发表于 2009-6-25 14:53

3 ~5 t$ _% @, C: @2 }: }# [5 z* Q: K. f
弄怒我们的不是新人的级别4 j# o; w" g% X( A% S
而是有人想不劳而获的心态

kevinchan 发表于 2009-6-25 20:54:20 | 显示全部楼层
我净系想知道咩叫做新人?咩叫做旧人?论资排辈的话无意思,点解大家唔可以平起平坐?虽然话入论坛既时间有早有迟,有D人做野多D,甘享受到既权利就有差别,我觉得好正常,但系我觉得唔应该用入论坛迟早同贡献黎歧视 ...
5 s( w1 [! S: n" ]蔥頭 发表于 2009-6-25 14:53
总之一切按照论坛嘅规章制度就係啦

12下一页