[其它更多] 佛山09夏季动漫爱好者集体私影活动(摄友大召集)[佛山]

Kiver 发布于2009-6-14 21:06 9524 次浏览 48 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kururu 发表于 2009-6-21 21:22:56 | 显示全部楼层
前排某人去左大夫山~~~~~~效果好似5错~!

彩虹V佐助 发表于 2009-6-22 15:54:02 | 显示全部楼层
我去佛山玩要叫K社长做下导游至得。。。哇哈哈哈………………* _: k% u0 ~- {0 T8 o0 n8 w
我想去南海影视城和南国桃园啊,K社区识做啦。

kevinchan 发表于 2009-6-22 17:06:43 | 显示全部楼层
哇,有靓女嚟佛山玩哦,几大都要欢迎啊,况且南海影视城同南国桃园咁鬼近!

Kiver 发表于 2009-6-23 00:19:11 | 显示全部楼层
我去佛山玩要叫K社长做下导游至得。。。哇哈哈哈………………
% F  v! ~  m# Y) T2 S8 d我想去南海影视城和南国桃园啊,K社区识做啦。
$ }7 t* }. v: K9 U0 ?- E彩虹V佐助 发表于 2009-6-22 15:54
- W. t; `2 \# o, V
7 x( q+ e# F- k: `4 {
叫我做导游就惨了
0 d+ z; W( a$ S7 I6 g; q" V不是那饭~

Kiver 发表于 2009-6-23 00:19:57 | 显示全部楼层
哇,有靓女嚟佛山玩哦,几大都要欢迎啊,况且南海影视城同南国桃园咁鬼近!; a, _" g7 a8 L4 B4 T
kevinchan 发表于 2009-6-22 17:06

- L5 T5 _& C" F- t  B7 _9 M+ ^' B- S
南国桃园都仲可能免票入% ~) E$ j! o9 X( ]+ C" [, P
南海影视城50元进去一下``~(费用太贵了)

彩虹V佐助 发表于 2009-6-23 11:12:44 | 显示全部楼层
南国桃园都仲可能免票入- ^& U/ }' M8 R/ z. Y/ V7 t
南海影视城50元进去一下``~(费用太贵了)
1 L3 P  G6 D: j+ n2 m% L. F- K8 mKiver 发表于 2009-6-23 00:19

a) j. t; R" Q9 `, f) Q! V1 k50蚊门票咁鬼便宜。我仲以为百几蚊咖,我一定要去一次至得。

Kiver 发表于 2009-6-23 11:15:40 | 显示全部楼层
50蚊门票咁鬼便宜。我仲以为百几蚊咖,我一定要去一次至得。# f- F# `5 ]" I( f1 K
彩虹V佐助 发表于 2009-6-23 11:12
, M" n9 s! K# q- S$ N3 a, {
. {  @1 Z0 V! ~6 s' t+ E
有钱人果然系吾同D的``~~

彩虹V佐助 发表于 2009-6-23 11:31:44 | 显示全部楼层
有钱人果然系吾同D的``~~* Y; ~2 A7 s2 W3 F) O1 E
Kiver 发表于 2009-6-23 11:15

t1 S6 p" ?( {: i: ~ K社长你唔好咁讲啦。对去迪士尼三百几银的门票来讲, 50蚊真系便宜到底。。哇哈哈哈~~~~~~

Kiver 发表于 2009-6-23 11:33:07 | 显示全部楼层
K社长你唔好咁讲啦。对去迪士尼三百几银的门票来讲, 50蚊真系便宜到底。。哇哈哈哈~~~~~~
4 O" U6 |( B* v( p5 r! Q彩虹V佐助 发表于 2009-6-23 11:31
5 [9 J. D3 B5 L8 k- m0 r# i5 Q

0 [- }/ n: j9 ?4 H' _我地当地人个个都话贵
- L, I1 q3 N9 y4 `6 A& M你居然话吾贵咯' [+ q; s* {* j/ k

( S2 l2 l  @$ Y! k7 O4 _/ J因为里面真的没有什么看~~~

彩虹V佐助 发表于 2009-6-23 11:36:38 | 显示全部楼层
我地当地人个个都话贵
& c  _) t* C3 R' F4 f- c你居然话吾贵咯
& H/ H  y6 R: Y- j3 N& D5 o2 i  [3 B' z
因为里面真的没有什么看~~~
. {2 d2 d3 ?, q. }Kiver 发表于 2009-6-23 11:33

- F! z$ g; a7 m( ?" @- o. z因为我企电视睇到D景都几正咖。所以我一直都想去一次睇睇。

kevinchan 发表于 2009-6-25 15:54:36 | 显示全部楼层
南国桃园都仲可能免票入
4 B- |5 H$ u. }/ p+ {% o; ~南海影视城50元进去一下``~(费用太贵了)4 p8 \8 U) n. ~
Kiver 发表于 2009-6-23 00:19
虽然係南海人,但係我都未去过影视城里面对嗰度无乜兴趣 。南国桃园就时不时有去烧烤

Kiver 发表于 2009-6-25 16:32:18 | 显示全部楼层
虽然係南海人,但係我都未去过影视城里面对嗰度无乜兴趣 。南国桃园就时不时有去烧烤. `% M* ^' i4 r9 u5 i! e' N$ e
kevinchan 发表于 2009-6-25 15:54

. R5 e  b: [" W! G9 l1 C' S; k5 k* r" g& w) |6 x
南国桃园白天自己就入过一次
7 `* U* s2 L+ E% a$ k一次就去亲戚度. y  a0 W/ e! ]7 R( U3 _

3 `2 v- I8 |) ]0 b: K5 i" k- E$ `* s再其它都是人地请饮入去