[其它更多] [合成材料(粵語音頻+視頻)][tvb兒童台][日式麵包王][1~69][xvid-avi]

ngyan1600 发布于2009-6-9 11:43 4439 次浏览 51 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-6-9 18:57:50 | 显示全部楼层
不是吗?吾系粤语,只系材料,我下载咗啦?捉虫,{:5_339:}
$ _8 c, Q1 v4 U/ N. l. I' }平常心 发表于 2009-6-9 17:50
! |7 i8 [2 s5 i
哈哈哈~~边个叫你理解能力唔掂~人地标题都写明"材料"了~~未熟嘎~~哈哈~不过唔怕啦~你网速咁快~呢几集以后叫合出黎果个发个音频畀你你自己再封米得咯~

aubert22 发表于 2009-6-9 18:59:09 | 显示全部楼层
如果喺作合成材料的话,斋发音频咪得咯?对上传者下载者都方便
* J) l5 g' V) L2 b6 u至于喺唔喺xvid呀avi呀无乜影响,最紧要音频音质高8 l* ^+ v  N7 B2 U3 l, [
ninaomu 发表于 2009-6-9 18:29

0 r3 {5 k  I: R: V- r5 w1 y& x咁可能人地有音频了,但挂片源慢咯~~

ngyan1600 发表于 2009-6-9 19:27:19 | 显示全部楼层
不是吗?吾系粤语,只系材料,我下载咗啦?捉虫,{:5_339:}; G! ~. m) e( j; e
平常心 发表于 2009-6-9 17:50
4 \4 m8 a" P. L' T- z6 ~
係粵語音頻+avi....點會唔係粵語. O' u. H9 I" A1 A" T5 M/ {; n
寫明tvb兒童台版.....就係音源啦,係加個avi俾佢(以前壓的),等佢易合d ja+ H8 ^+ }% P6 C% u- A0 V6 [, }  r3 p8 D9 H
利利真笨睇唔明我講乜

ngyan1600 发表于 2009-6-9 19:29:28 | 显示全部楼层
肠黎個個都以為係日文版呢--5 T3 d/ w/ S( q! z  `1 S
係粵語版黎--我寫明左係"tvb兒童台"咁又點會係日文版呢,大家都好笨喔

kwanyeung 发表于 2009-6-9 20:24:10 | 显示全部楼层
不是吗?吾系粤语,只系材料,我下载咗啦?捉虫,{:5_339:}( @; w3 B; w- x
平常心 发表于 2009-6-9 17:50
2 T; m. w7 H4 m1 T, t( i

& D" _: k" A6 \- C+ Z* s1 \但我合成版只發MU。。。你都下唔到囉- -2 j1 T- j- O* P

* q9 l6 W: @) H依個係兒童台版照樣粵語。。。。不過畫質就- -

aubert22 发表于 2009-6-9 20:41:56 | 显示全部楼层
肠黎個個都以為係日文版呢--
/ o6 Q9 \3 P. x' j& d係粵語版黎--我寫明左係"tvb兒童台"咁又點會係日文版呢,大家都好笨喔! I8 p9 A9 h$ d- @7 b% V! Q- L2 k
ngyan1600 发表于 2009-6-9 19:29
: h! n8 U" Q2 S/ W
我都蠢埋一份~~咔咔咔~

aubert22 发表于 2009-6-9 20:42:14 | 显示全部楼层
但我合成版只發MU。。。你都下唔到囉- -
0 U" C1 l1 O2 e) H9 V9 X! O9 u* }, M; f
依個係兒童台版照樣粵語。。。。不過畫質就- -5 O: f2 `- i- s5 \7 B+ i# B
kwanyeung 发表于 2009-6-9 20:24
" @4 ]3 L% C3 V: z
MU区下到,慢咁啫区就~~

alexhus 发表于 2009-6-9 20:46:53 | 显示全部楼层
不是吗?吾系粤语,只系材料,我下载咗啦?捉虫,{:5_339:}
. L  d- U* a) V: M  R- T4 S平常心 发表于 2009-6-9 17:50
4 U8 N; U. r7 O+ t8 Y  f
我以为系粤语啊,未下载。。。

aubert22 发表于 2009-6-9 21:13:31 | 显示全部楼层
我以为系粤语啊,未下载。。。
, h+ V7 G3 O; T- [2 |6 j4 Zalexhus 发表于 2009-6-9 20:46

8 s  r9 J+ [: [0 x* u系粤语~~的确系粤语~~

平常心 发表于 2009-6-9 22:52:39 | 显示全部楼层
系粤语,不过画质一般,{:5_339:}

aubert22 发表于 2009-6-9 23:05:33 | 显示全部楼层
系粤语,不过画质一般,{:5_339:}
) Y3 Z8 X8 C4 ]2 \平常心 发表于 2009-6-9 22:52

7 w  `- a; x' ~主要系音频~~视频KY自己都好似有~~

ngyan1600 发表于 2009-6-9 23:42:03 | 显示全部楼层
& j7 }0 O7 J1 v9 X
系粤语,不过画质一般,{:5_339:}8 z" i8 _) F3 `! j$ K" f' u
平常心 发表于 2009-6-9 22:52
$ }6 }3 b( O( k: m' v2 O
兒童台畫質無話好的了~_~....本身就係蒙' E8 L, }. g/ T& u3 f. N' B1 z
而且果時都未接觸到mc呢個可以壓x264既工具,只有可以壓xvid既gk....係咁既啦
/ z" Y0 O: D8 a) S- i視頻等合成啦