[社区发布] 无限期、无限容量存放新动力——大米盘(Free)

Kiver 发布于2009-4-16 23:06 9898 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
457092973 发表于 2009-4-17 15:46:15 | 显示全部楼层
上了上,感觉还可以,因为正在下东西不知有几快

kururu 发表于 2009-4-17 18:21:40 | 显示全部楼层
试下先~~~~5该晒~!

洋波 发表于 2009-4-17 18:45:16 | 显示全部楼层
睇下系點噶先...

ykcheung 发表于 2009-4-17 19:29:38 | 显示全部楼层
我試過,速度很低,至於永久,都系信JS多過他.

Laputa81 发表于 2009-4-17 19:45:06 | 显示全部楼层
居然有噉大只蛺乸??
+ ^- w/ H" \+ C. o: l) k% ^& d* s边个勇字行头去做做小白~~~

Laputa81 发表于 2009-4-17 19:46:37 | 显示全部楼层
首先是小米盘,现大又来个大米盘,未来会不会来个饭桶盘.* [0 |7 E0 i6 J  z4 f# d9 Z0 w/ @, y* d
seed22 发表于 2009-4-17 08:51
8 }& u. h' G: X) M8 D2 f+ B) C
/ N% |5 t& s' r6 a/ E
. S8 ]+ p, S, ^+ J
话唔埋会喺粮仓盘~~~~~

alexhus 发表于 2009-4-17 20:02:50 | 显示全部楼层
好耐之前知,但是速度嘛嘛。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-17 20:27:08 | 显示全部楼层
我唔係扼杀大陆網盤。- -' L! {8 U% D1 ~6 f2 [& i
只係大陸成日有D 得人驚新聞- - 又話封視頻網- - 一陣連網盤D野都封埋就真係多得佢唔小。。
! n, j& {8 ~1 A, f" @. X& N" L# u8 H$ j
同埋我睇過依家只係測試期。等佢正式運作先啦。。

Kiver 发表于 2009-4-17 22:36:29 | 显示全部楼层
我唔係扼杀大陆網盤。- -
4 n  J. r9 a1 L3 X. ~只係大陸成日有D 得人驚新聞- - 又話封視頻網- - 一陣連網盤D野都封埋就真係多得佢唔小。。
9 {6 M! a! C& ]' J7 I7 @9 C% T* U
7 D4 v% w, P2 U  w8 B同埋我睇過依家只係測試期。等佢正式運作先啦。。
/ b7 B" Y* N: S0 d; Ikwanyeung 发表于 2009-4-17 20:27
; p. P: Y; ?% U6 Y% X- U
8 |, ?# q' E* E. W8 Z1 A
今天上传了一个文件
! l  S3 j. P, X) @1 {6 m: Z* P( F. z& I- s
要等一段时间才可以正式下载
- b7 {" F4 t, J' @上传后有几十分钟暂缓期是无效下载文件的

ninaomu 发表于 2009-4-18 01:04:06 | 显示全部楼层
这个盘我用迅雷速度也是一般,平均50K,JS周末速度与它持平,但一至五速度要比它快一倍以上

kwanyeung 发表于 2009-4-18 08:06:50 | 显示全部楼层
咁都係暫時JS比較好。不過JS 比既空間容量太小。

Kiver 发表于 2009-4-18 09:02:02 | 显示全部楼层
这个盘我用迅雷速度也是一般,平均50K,JS周末速度与它持平,但一至五速度要比它快一倍以上
. {0 b! c0 s$ }4 V; {2 A8 i# u0 Hninaomu 发表于 2009-4-18 01:04
" Y& ?! k( i+ a: x' E! U: ]
' O* k# ]$ j/ k9 a8 S
据说点击绿色的那个大按钮
$ i- z0 @" \" J, N# s4 A速度会快很多的~~