[社区发布] [DVDRIP][寵物小精靈-特別篇][sp-1~3超夢夢強戰回歸][x264]加x264版1~3集MU載點

ngyan1600 发布于2009-4-14 22:14 14696 次浏览 156 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 ninaomu 于 2009-6-3 16:15 编辑 7 K) t/ D/ f; a. {7 N0 I
因為種種原因,用mc壓呢套dvd時,壓好之後戀會拉長左個視頻10秒,導致甩咀情況好勁.....唯有改用無x264既gk壓呢套片,畫質會效差.......: V+ c2 T  Y0 W3 a
因為未上到mu,所以未能上傳,一上到mu我就上傳的了
- Z/ ?% a( E6 D! `  d* c暫時上唔到mu,所以上傳左rs先,等mu ok就補番上mu

; d5 t0 B9 v( q; y. E[片名]寵物小精靈-特別版-超夢夢再現.風雲再起
9 [% V. f; @2 f0 B1 _8 ^4 S[集數]1~3<完>
2 _8 }2 a( Z9 g[片長]23:05~23:35, R6 w1 H4 ]6 R  r3 h! c$ `
[大小]370~380m
% k: P6 R$ E5 W0 v[語言]tvb兒童台粵語,dvd粵語,dvd國語,原裝日語* t  B! ]$ L$ n
[字幕]外掛繁中
( x) Z  r/ `9 D& @' S3 E[視頻格式]xvid_640x480-1210k
% \1 A9 m3 e, s9 b% P[音頻格式]mp3,ac3
3 O) h- x; m5 P$ [& g logo.jpg
/ Q% G2 G+ x2 i- }, s logo x264.jpg % U' t% Z' E8 x! G7 L
6 Q# N/ K2 s) X( [$ Z; F 2 x264.jpg
% `( \& `) W& G$ d, a 01.jpg
8 p# ^4 H' y6 {/ ~% O# y0 p/ J( U
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

遗忘爱 + 6 + 60 + 2 原创内容

已有(156)人评论

shason 发表于 2009-4-14 22:25:08 | 显示全部楼层
第一个支持。合成辛苦,不顶不行

zcjian 发表于 2009-4-14 22:32:27 | 显示全部楼层
乜有甘多超梦梦特别篇??

lych 发表于 2009-4-14 22:33:04 | 显示全部楼层
是宠物小精灵都支持,不过画质有D~~~~,不过都支持楼主嘅。

lych 发表于 2009-4-14 22:37:05 | 显示全部楼层
乜有甘多超梦梦特别篇??
4 Q3 C7 c* l3 a! t2 X9 Izcjian 发表于 2009-4-14 22:32

# \7 U/ ?: o3 e. {# `- K  G8 o这个是超梦梦反击战之后的故事黎嘅。

j95101 发表于 2009-4-14 22:54:17 | 显示全部楼层
一定要支持啊

ngyan1600 发表于 2009-4-14 23:04:06 | 显示全部楼层
乜有甘多超梦梦特别篇??: {1 E5 K! V! \5 r
zcjian 发表于 2009-4-14 22:32
" d" B: [8 Y+ y+ j8 w  b
原本就係三集,係tvb合埋當一集播ja

huang 发表于 2009-4-14 23:42:37 | 显示全部楼层
支持NY1600啦,上传快就是不同的

ngyan1600 发表于 2009-4-14 23:44:17 | 显示全部楼层
一d都唔快,呢幾日上傳mu都好慢...得14~80k左右....上傳左6個鐘喇~_~""

huang 发表于 2009-4-14 23:56:24 | 显示全部楼层
你都话有80K,偶永远不会超50K

kwanyeung 发表于 2009-4-15 03:21:36 | 显示全部楼层
dvd國語都有 O NO!港版DVD依家都有國語- -
0 B! H$ [: l% w( C" S! o下次其實都唔洗整國語啦/ Z$ k3 x) ]+ j3 a& O& g6 i
都壓得唔錯啊。今個星期尾下載

ngyan1600 发表于 2009-4-15 04:22:21 | 显示全部楼层
dvd國語都有 O NO!港版DVD依家都有國語- -2 J) {/ W. S$ q  ]# N6 q+ }
下次其實都唔洗整國語啦
- R; ?0 d# P( L都壓得唔錯啊。今個星期尾下載
8 V3 |5 [) a4 i9 m1 fkwanyeung 发表于 2009-4-15 03:21

/ g4 a& v( l% r6 V# [3 \; I群英社自己出..點會無國語丫.......
( ^! f0 ?% ], S& R不過dvd版粵語值留意既係,超夢夢把聲係電影版配超夢夢果個配返,正過tvb個超夢夢把聲
% P; p, s9 l; d8 `: v- M- W5 z" O其他果d,得火箭兵團係atv版既配音員,其他都換左人