星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 點解會扣我d星夢???

yan1003 发布于2009-2-21 02:23 2639 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我上次到以下帖子下載keroro第一至四輯既bt種子( _& H( d4 \! m, k
http://www.dreamxt.com/bbs/thread-60888-1-2.html/ X! e- Y9 t) Q  V: Y, O. T
下載唔到不特止, 仲要照扣哂我d星夢
) b- a9 t; o. [- m, n  \9 m點解???我之前有六十幾個架3 M% Z4 `, z% ?+ E, F3 f2 Y+ u
而家得返十幾.........
; i8 x# W8 ]0 v最大既問題係我連一個種子都down唔到
5 b# ]& f  s; T+ |覺得唔公平囉!!!!!!!
9 I% \! M. c+ l% W可唔可以補返俾我呢???

已有(21)人评论

kwanyeung 发表于 2009-2-21 07:19:11 | 显示全部楼层
我諗唔會比番你㗎啦- - 所以我多數都唔會BT- -只會MU- -

Kiver 发表于 2009-2-21 08:49:00 | 显示全部楼层
原帖由 yan1003 于 2009-2-21 02:23 发表
4 l: Y9 Y5 e; H( ~- p( X) G( I我上次到以下帖子下載keroro第一至四輯既bt種子
( B( y3 H9 b$ i  ]/ Z" Fhttp://www.dreamxt.com/bbs/thread-60888-1-2.html, e1 \9 k; M7 V0 W, G, d1 ~5 v
下載唔到不特止, 仲要照扣哂我d星夢5 }5 @8 \5 u7 w6 e) j* a6 L
點解???我之前有六十幾個架
( B' C7 K7 W$ z# p而家得返十幾......... + e/ S5 S3 Q% Q" s# T. Z
最大既問題係 ...

" Q$ L% f1 D: d: {4 Y" Z- d: \' w, W, z. [* N
下载论坛上的文件请记着用右键另存为$ ]2 V; ^- F! s" a1 R
6 c) ~; n# t, e; W
用下载软件会导致多重扣星梦~~~

billiard 发表于 2009-2-21 11:05:58 | 显示全部楼层
我一般直接按落去,未式过有事。

yan1003 发表于 2009-2-21 12:11:19 | 显示全部楼层
我都想有mu, 不過就係搵唔到嘛.........7 D+ o7 k# m" X3 K1 \- J
我不嬲都唔會用軟件黎下載bt種子的
. j, e1 [3 F) C/ H. t我係直接click同另存都試過
- r# C  a1 W8 `% ~, k- D1 Y1 ?但係出現錯誤訊息, h9 `% z6 g& f4 J
類似附件已經唔存在, 所以down唔到咁樣囉~( b8 Z( o1 K- e6 m" z8 v- H
跟住我就諗會唔會過左期呢?
% \& Z& d+ y# K* |6 V7 D6 S但係又唔係響資源回收筒果度, R. c( j4 g2 [
應該無問題架~~
; ^: M4 I. F' ~3 b8 {* S( i. g所以先開呢個帖問問囉!!!!

aubert22 发表于 2009-2-21 12:46:41 | 显示全部楼层
下载附件系要缴税D~而且更要睇发帖者有无要求收费~祝你喺度玩得开心~

Kiver 发表于 2009-2-21 14:17:41 | 显示全部楼层
原帖由 yan1003 于 2009-2-21 12:11 发表
# _+ I9 ^# u. G( t我都想有mu, 不過就係搵唔到嘛.........6 y4 K7 R- \% M1 U
我不嬲都唔會用軟件黎下載bt種子的
& t* a# v% }' n9 S6 D我係直接click同另存都試過) i8 f+ |, {" |& A/ R' D
但係出現錯誤訊息% R  o* t' B3 N" {" N& a
類似附件已經唔存在, 所以down唔到咁樣囉~
) E5 s% O, D) J% ]$ _$ X) j1 M5 A8 `跟住我就諗會唔會過左期呢?, _' Y( m0 X- U& w( ?1 A
但係又唔係響資 ...

+ E4 \1 A  M: _; u" K# I" t, p' w1 A) D6 N- @
刚才我测试了下
3 c$ [6 _8 u. d8 w! V可以顺利下载到种子文件% n5 W8 _3 J6 @8 L- `0 p
, `* p& k0 ~% g- B
请问你用什么浏览器下载种子?

wjr5200 发表于 2009-2-21 18:08:13 | 显示全部楼层
巨可能用下载软件下载造成错误罗

ykcheung 发表于 2009-2-21 20:33:44 | 显示全部楼层
我下載物流所的東東,BT很少用.

yan1003 发表于 2009-2-22 01:29:23 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-2-21 14:17 发表
" E, \$ B: X, G' `4 r- C+ t- J5 N' i* A. t$ s

' j% H5 Q% L' n- _+ z刚才我测试了下
) C% F( Z& E" c  B' w+ [可以顺利下载到种子文件. ^( T5 `' `+ w8 }; o

5 V& H: S( Z! M5 n8 S. u( D请问你用什么浏览器下载种子?

8 M) u0 e6 H0 A' g2 J3 _8 |! t: x  H
我用ie7囉~~我下其他都無問題架喎

jerry3418 发表于 2009-2-22 12:23:16 | 显示全部楼层
mu好难打开啊,。,会不会考虑发多几个空间?谢谢

qsqs 发表于 2009-2-22 13:11:31 | 显示全部楼层
我都係咁呀........

12下一页