請問如何成為一位浪子

tuos 发布于2009-1-17 12:25 3448 次浏览 67 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Beebe 发表于 2009-1-18 14:56:10 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-18 14:47 发表 % Q3 ^( C6 O# |+ h

6 d: \% V+ }/ `- P) _0 R4 V  W晕死~唔该阿B你再翻前去睇下我讲左乜~之后你会发现该睇医生嘅系边个了~
5 ]2 {/ M" k, y0 `
1 P" z6 Z; u( m( w+ D
同你越咬就越冇力~~~~

aubert22 发表于 2009-1-18 15:02:16 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-18 14:56 发表
1 O/ d5 V8 Q, |+ G' Z$ Y2 K4 h
. N+ z9 F( s" J2 l5 p2 C, I
同你越咬就越冇力~~~~

7 \5 S8 ], [( M+ ^# g人地之前系话你可爱啊,边度话我个名可爱呢~真系~算啦,唔嗌啦~就当我输啦~嘻嘻~

Beebe 发表于 2009-1-18 15:16:06 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-18 15:02 发表
0 r5 Q" X, ]% ~; s$ m
( Y8 A/ i$ [2 I' P# _1 M人地之前系话你可爱啊,边度话我个名可爱呢~真系~算啦,唔嗌啦~就当我输啦~嘻嘻~

3 N5 d0 q0 u+ S& [1 N" X
( A, L$ P# t( Q0 Z( P好嘢! 嘻嘻~~我贏咗!!

gary32167 发表于 2009-1-18 15:23:39 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-18 15:16 发表
7 G% q5 `  v2 `- o2 U* A- W: Y. e9 L5 ^7 G1 P9 [1 u

7 H9 W9 {: y+ G好嘢! 嘻嘻~~我贏咗!!
: N% M( e2 y. z1 V2 C0 a% {+ m! N; S

+ ?6 Z1 L) w& x9 U$ [, g家阵开心啦!

Laputa81 发表于 2009-1-18 19:07:59 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-18 13:37 发表

( D, h8 Q: y# m- z, D; Z- i' ~. C1 e
同你个F讲以后要戴眼识人囉~~~- }1 j4 S( o' i

1 n+ @5 L( J) |0 A睇佢平时嘅行为举止或多或少睇得出喱个人嘅品行····

moschino 发表于 2009-1-18 22:34:49 | 显示全部楼层
一讲起浪子,我就谂起我最唔中意嘅王杰

aubert22 发表于 2009-1-18 23:21:06 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-18 19:07 发表
  u9 T8 z) c4 }8 l2 a7 Q6 }
/ S! h8 }# S+ q& s' j& ^3 P: R* b3 H  Y- g3 v0 S5 h2 h" R5 a; |3 l
同你个F讲以后要戴眼识人囉~~~
' l+ p4 s  [" `1 [0 I( P. l( u4 D% C+ `6 F! F  @3 A& l: B  T
睇佢平时嘅行为举止或多或少睇得出喱个人嘅品行····

8 V* G- r. I+ d最弊有D女仔喺爱河里面系好傻好天真嘎呢~

aubert22 发表于 2009-1-18 23:21:43 | 显示全部楼层
原帖由 moschino 于 2009-1-18 22:34 发表
* O4 z  B7 F  ]+ o一讲起浪子,我就谂起我最唔中意嘅王杰
3 {# s; Z, @0 [5 ^4 v4 h
系因为区首<谁明浪子心>?点解唔中意王杰嘅??

Beebe 发表于 2009-1-19 14:28:02 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-18 23:21 发表
2 H, q8 _! Y6 R0 V
" `' I  c- _/ x最弊有D女仔喺爱河里面系好傻好天真嘎呢~

2 q' q8 ~0 i( M5 t2 l% A$ s
  a, w- z& M. j, ?鬼叫你哋D男仔甘花心!

gary32167 发表于 2009-1-19 14:32:32 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-19 14:28 发表 ; S# V& Y" S  K6 B% O5 }: q

* n: s' m( P2 G' s1 [8 e& K3 D, k  t2 i* h) i- J& P6 m2 B7 I/ o+ J) O9 V
鬼叫你哋D男仔甘花心!
8 x$ `# Y& x: b/ h" `0 ?

( j! R3 V5 l0 L: H1 y+ @2 Q所以咪叫你哋D女仔带眼识人咯!~唔使又着火呱....

Beebe 发表于 2009-1-19 14:32:47 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-18 19:07 发表 9 \# Z; y* g3 G( ]# d2 j5 J5 }1 b7 j
# V9 ?  ^$ K! R6 ]1 v9 F

5 s" @: w( K( K( i: E+ x同你个F讲以后要戴眼识人囉~~~
* x/ \% K% b: U) m
+ F( ^1 T5 D  u睇佢平时嘅行为举止或多或少睇得出喱个人嘅品行····
1 v& s3 U* l2 T, [8 E) x

7 z( N, L7 |: W8 R' a9 a; z0 ?3 `! Q$ A掩飾得好,都好難睇得出!
* ?: O* ~$ w' V而且雖然我同我個F嘅BF唔熟,睇佢個樣又唔似係花心嘅! 9 r, e' \: _! N7 q9 m
點知佢甘勁,一腳踏幾船,仲有xxx partner!0 }9 I7 Y4 X6 g5 e' c

4 q2 R/ K0 z2 q5 |4 U[ 本帖最后由 Beebe 于 2009-1-19 14:33 编辑 ]

gary32167 发表于 2009-1-19 14:46:03 | 显示全部楼层
[quote]原帖由 Beebe 于 2009-1-19 14:32 发表 ! Y  O& n, l8 P5 h7 a. [( v

, l- t: i% D, H' o# Y6 j1 E
5 }9 L* l6 b" {. ~掩飾得好,都好難睇得出! # t3 s8 `% K) ~

' z: J. l- i. c% ~
" D, C! ]" N/ T4 V) {9 @系咯!好多嘢都睇唔出噶!以为BB又乖又可爱啦!~谁不知系只小恶魔...