• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

多啦A梦里面点解大雄要羡慕小夫呢??

恐龙蛋 发布于2009-1-7 22:11 3148 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大雄一听到小夫去夏威夷旅行,就会羡慕啦,小夫吾带大雄去,大雄就会哭5 T2 E$ c" f% \! l! M1 f
5 l6 {, m- K. O. P  {: X
不过叮当唔系有个随意门吗??大雄点解要羡慕呢??用随意门就可以到世界各地旅游啦9 r- H4 f+ ?( u) o- ]) @0 y' O( s

) l& V# C8 D. H小夫成日整蛊、笑话大雄,小夫唔知道大雄有叮当帮手??

已有(30)人评论

aubert22 发表于 2009-1-7 22:21:41 | 显示全部楼层
沙发~
5 m/ N7 ~- i, b, D, d' f/ s现实咯,阿福有钱咯~

Laputa81 发表于 2009-1-7 23:02:17 | 显示全部楼层
有叮噹个百宝袋乜都搞掂~~~
. h' [9 n3 T3 F& R0 M1 @+ [. q$ e! J4 U8 K8 W
吃喝玩乐全包!

johanz 发表于 2009-1-8 08:46:45 | 显示全部楼层
其实叮当个百宝袋都系大规模杀伤性武器啦
- d9 P8 a$ k/ L' F大雄要做新世界的神都全靠距了~~! {; p, A! C$ h6 Y4 [
无办法啦  大雄种系小学生" [  w4 N2 g' w
都系中意多D零用去买漫画啊去玩之类; v; r" J5 |+ |; \* O7 a( V
如果叮当无走既话  大雄等到高中应该就好似阿月甘去做神了~~

qq7720233 发表于 2009-1-8 10:45:30 | 显示全部楼层
我地应该用小学生嘅思想黎啉呢D野先岩咖

moschino 发表于 2009-1-8 19:06:11 | 显示全部楼层
大雄好单纯咖咋········0 t* o& V$ ~; d) x# v; h$ K5 o9 H
点会谂到咁多,只有我地呢D大个左既人先会谂到呢方面' i" \7 t. L$ F# s* n  j) U
就算而家D小朋友睇多啦A梦都无谂到用个百宝袋黎发达·······

mrdb 发表于 2009-1-8 22:03:09 | 显示全部楼层
原來多啦a夢咁多漏洞……

pfjjtg 发表于 2009-1-10 12:24:31 | 显示全部楼层

tysycfdo 发表于 2009-1-10 12:32:41 | 显示全部楼层
有多拉A梦 什么都有 不对么?

xxxyuko 发表于 2009-1-10 19:15:57 | 显示全部楼层
原帖由 johanz 于 2009-1-8 08:46 发表
- U: h/ c8 F8 r# m/ K其实叮当个百宝袋都系大规模杀伤性武器啦6 o/ K& F6 y! B4 K2 l# c4 U
大雄要做新世界的神都全靠距了~~1 D) f# I3 A9 F3 X/ O
无办法啦  大雄种系小学生# Q2 @, p* W' |/ K$ u  o" m
都系中意多D零用去买漫画啊去玩之类& H3 P6 A" l0 Q4 M# r
如果叮当无走既话  大雄等到高中应该就好似阿月甘去做神了~~
对,就系甘喇!

hting88 发表于 2009-1-17 06:31:43 | 显示全部楼层
coz they r in love

azt1234 发表于 2010-10-16 14:27:58 | 显示全部楼层
!强,强大,非常强大哦!非常期待

评分

iamaboyandog -4 -4 同一內容回不同主題(無視警告)

123下一页