[新闻资讯] 关于变更《支付宝服务协议》的公告

Kiver 发布于2008-12-29 20:33 1457 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2008-12-30 11:28:25 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-12-29 23:17 发表
3 m) ]$ _, K, g4 }- ?' G6 e; @4 g國內沒乜信用度,信用卡最信吾過,一張卡都沒,

: c+ @& R3 I4 A* Y) `唔系信用卡信唔过,系D人信唔过啫

紫舞枫林 发表于 2008-12-31 10:06:02 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-30 11:13 发表 8 U' t7 H1 ~: a* Y
- H" j2 ~: ^1 C1 A, b
' U" M4 t5 P0 S7 s! z9 \0 ?
淘宝的不算
: l- ]: a; ]% [& d$ y
; Z5 i( h7 ~$ Y/ q- p, }  S( E在支付宝上建立的交易才算

1 N; c! p6 T* |1 _0 Z
# e( e" w0 ?) \, i% Y% k明解~····

aubert22 发表于 2008-12-31 10:16:50 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-12-31 10:06 发表
& {6 h8 C5 {; j' h0 I
" u: R: p4 }2 @6 G; {" q9 \! z  ^2 a. v+ Z8 l% x' r* i- Z7 t3 n
明解~····

; Q( i2 i+ S( B) F. e1 e# s* o' ?其实我唔系好太明,淘宝唔系同支付宝连埋嘅咩??除非话用银行卡唔计,用支付宝或者支付宝卡通就要甘就唔同

Kiver 发表于 2008-12-31 10:40:57 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-31 10:16 发表
# J. Z5 v5 s  n$ e" k1 H/ Z8 w1 V4 A. b% v/ v% X4 l7 d$ q
其实我唔系好太明,淘宝唔系同支付宝连埋嘅咩??除非话用银行卡唔计,用支付宝或者支付宝卡通就要甘就唔同

. Y# X( J- F0 ]$ k5 J* p6 o+ m2 D) U+ y) U0 z# H
是指交易建立是在淘宝上还是从支付宝网站上建立的+ d8 o8 b- L; }: n

) z2 N; j6 s3 c6 ?- C就是这两者的区别~

aubert22 发表于 2008-12-31 10:54:41 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-31 10:40 发表
* M( r. m; Q% e  P1 t* }! U3 f! K) C4 d' A
+ u5 w& l+ [: O7 @( U; z, ]
是指交易建立是在淘宝上还是从支付宝网站上建立的
8 v6 I7 c4 k9 t8 i6 j4 v+ c$ @
7 I' v3 G' L, D* A8 ?就是这两者的区别~

( |. B' K. j. @/ V" [5 {% Q9 p- @即系商城同普通卖家嘅区别?? 点解我硬系觉得无区别嘅~~ 算了,都系唔好深究了,反正未影响到自己~