• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫百科] 好怀念过去啊~~~

185891039 发布于2008-12-29 19:33 1226 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
最近突然想睇龙珠,发现左呢个论坛,睇到以前噶一d香港配音动画,真系好怀念细过果时啊,有几部我睇返呢度贴噶图片先记返起,唉出外读大学,我已经4年无睇tvb噶配音动画啦,马上又话毕业做野,更无得睇,真系好怀念以前噶日子啊!!!有无人有同感?

已有(20)人评论

lych 发表于 2008-12-29 19:43:24 | 显示全部楼层
岁月不停地流逝,人也要不停地成长。
/ r+ U; A6 _9 Y! ?9 O) [& B只要你有爱,工作都可以继续看的。  h( v; Y% v& z) n8 `" p
怀念过去、珍惜现在、展望未来。

aubert22 发表于 2008-12-29 19:49:11 | 显示全部楼层
呃....牛牛最后一句讲得好~~1 Y" ^$ q" G6 ?  o- ~: ]
怀念就梗有嘎啦,但LZ果种怀念就无了,毕竟我喺国内~~

GavinDX 发表于 2008-12-29 21:53:05 | 显示全部楼层
我亦都快出来做野啦,如无意外,过完年之后就揾野做咯。

393321661 发表于 2008-12-29 21:55:18 | 显示全部楼层
4 s' L; c0 }* |" z
同感~
6 X8 j, M& j$ _- E7 w* Ee家睇动画~
. }% @, a1 E+ \! T! f搵5翻以前d感觉~

aubert22 发表于 2008-12-29 21:57:00 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-29 21:53 发表
: r& D) `6 l% A; a$ x3 ?# X: s我亦都快出来做野啦,如无意外,过完年之后就揾野做咯。
+ D0 c+ U3 [$ o2 c
呃。。。。GDX兄都系大三嘎,失敬失敬~~
4 F' m* g/ J, C仲有,H大叔好似全盘格过黎了,你话等区果部野唔知区仲有无系度呢

GavinDX 发表于 2008-12-29 22:31:42 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-29 21:57 发表 3 G, N# Q, u2 S6 K0 w) |
* l, n+ f0 r" L" n/ X; t
呃。。。。GDX兄都系大三嘎,失敬失敬~~
/ n' I( m" Y% \仲有,H大叔好似全盘格过黎了,你话等区果部野唔知区仲有无系度呢

) r- w8 e( E# l, A3 a唔系挂?上次距搞卖动画嘅时候唔系话个硬盘就快唔得蔗咩?应该仲未坏挂?我好想睇《宇宙特警》啊,继续等待H大叔嘅消息。

aubert22 发表于 2008-12-29 22:44:01 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-29 22:31 发表
# A9 [/ }! t. l8 i" F3 a2 v
% X# h* n+ V( u% ?4 D) _1 o唔系挂?上次距搞卖动画嘅时候唔系话个硬盘就快唔得蔗咩?应该仲未坏挂?我好想睇《宇宙特警》啊,继续等待H大叔嘅消息。

+ J; x4 e. l: x呃。。。。。睇区张帖,应该系格左其中一个,而且D动漫及其他好野果个未格,但都系深处水深火热之中,一样中毒,深度中毒

ninaomu 发表于 2008-12-30 01:19:03 | 显示全部楼层
时间嘛,挤挤还是有的

aubert22 发表于 2008-12-30 15:04:41 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-12-30 01:19 发表 ' Z& |8 Q9 z) g
时间嘛,挤挤还是有的
+ o% j7 ]% B( T3 f2 ]% `( h% ^
ninaomu你呢句话让我有左D非分既想法啊,罪过罪过

ninaomu 发表于 2008-12-30 15:38:59 | 显示全部楼层
知你会咁邪恶嘎喇

aubert22 发表于 2008-12-30 15:45:52 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-12-30 15:38 发表 $ I8 M2 {% t3 {* x
知你会咁邪恶嘎喇

5 F# x$ l. X5 G* l$ u. N明明系你诱导我先嘎 ~~~

12下一页