星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[幽默情感] 圣诞表白么?

lihhfff 发布于2008-12-22 16:05 4056 次浏览 88 位用户参与讨论   [复制分享主题]
上年圣诞经历左人生第一次表白,,,
+ a! ~! a# q9 w+ Z" R" F6 @点讲好呢?好刺激,好得意,值得一试咯!~( W& h( v4 _" I( ^
不过表白之后先发现自己5系真噶中意对方,元旦就结束一段未开始嘅感情了,
5 h: t( f, F0 s虽然好似有D傻下傻下甘,不过起码比左自己一个机会啊,+ H; d: W( s, E% |  ?
了解对方心意,睇清自己心意嘅机会。都几值得架~呵呵
6 R! n: o/ b- Q& ?6 O$ p4 V今年圣诞,又有一个目标了,仲想再试一次,5知要5要表白好。仍在考虑中···

已有(88)人评论

Kiver 发表于 2008-12-22 16:23:49 | 显示全部楼层
原帖由 lihhfff 于 2008-12-22 16:05 发表
9 n6 D4 x# Q! Q$ P8 S上年圣诞经历左人生第一次表白,,,
, s/ b+ d  b8 g8 t点讲好呢?好刺激,好得意,值得一试咯!~
: g4 `1 J8 V. G- D# Q2 u- P  z不过表白之后先发现自己5系真噶中意对方,元旦就结束一段未开始嘅感情了,
/ L2 f( k; N8 K( ^: t7 s' f/ X虽然好似有D傻下傻下甘,不过起码比左自己一个机会啊,/ ?* y/ `7 l# M' t1 l9 Q
...
/ p( _% n' S1 C3 s
0 }9 D/ f3 J- b7 @# m7 p7 h' q
楼主多大# z' O/ Z+ h! W8 u  J
3 c! p% ]# a3 i% Q, ^
点解讲好得意的???

lihhfff 发表于 2008-12-22 16:35:47 | 显示全部楼层
我88年噶,,,
; r2 T5 }& V, r得意,因为感觉好新鲜吧,其实我呢个“得意”嘅意思比较特别,哈哈~

無法想象 发表于 2008-12-22 17:04:55 | 显示全部楼层
LZ系女噶~?以家D女噶好主动喔~~~

Kiver 发表于 2008-12-22 17:11:40 | 显示全部楼层
原帖由 lihhfff 于 2008-12-22 16:35 发表
( T! `" T: J5 N; ?; f7 x我88年噶,,,) `: k2 n( |" h; ?! X
得意,因为感觉好新鲜吧,其实我呢个“得意”嘅意思比较特别,哈哈~

: ~! d3 [1 }+ D- _$ x
3 t4 d& f! Y  u$ _/ e1 V这年头$ Q4 X% Q% |0 n; |  h, O
+ V' O1 `- R5 K# _0 i3 h$ R& B
女孩子还真主动呢~~. V5 O" D0 H: M4 R  F

Kiver 发表于 2008-12-22 17:14:10 | 显示全部楼层
5 M$ `5 h0 i  ?# |4 ^' r
* K5 ]4 G) t8 d1 L% M' K) a9 ]& U# T
仲有讲下个男主角系点的`~~

lihhfff 发表于 2008-12-22 17:28:52 | 显示全部楼层
呵呵 主动D先稳到食啊嘛,呵呵~讲笑咋··
# {  [+ ]+ i* |3 n6 z其实主要系想试下遮,当时真系觉得几中意架,7 o9 s& K8 s, o) I3 @1 j0 j
男主角呢,人品好啦,学习又好,仲识弹吉他,篮球都打得可以下甘啦~总之系好好啦~
$ e/ G! u5 Z# ~  ^而且气质系我中意果种类型吧,安静中带少少怕丑呵呵~表白之前无点接触过,表白之后见过几次面咯,
! m, e; [; _2 x# ~) e不过5系我要嘅感觉,其实都5知系米我自己本身5适合拍拖,反正同我想象中有出入咯,所以无继续发展了...

Kiver 发表于 2008-12-22 17:53:20 | 显示全部楼层
原帖由 lihhfff 于 2008-12-22 17:28 发表   i4 Z( P7 N& i9 @' r5 G, D2 a; i
呵呵 主动D先稳到食啊嘛,呵呵~讲笑咋·· ( i* D- Z/ K, w- S8 h+ l$ N
其实主要系想试下遮,当时真系觉得几中意架,
+ n( X9 U/ z+ h: {$ O# k" F男主角呢,人品好啦,学习又好,仲识弹吉他,篮球都打得可以下甘啦~总之系好好啦~: s, Q* X+ l. p! B5 q8 [  G
而且气质系我中意果种类型吧,安 ...
/ j+ D4 j2 b! i- Q% `3 e6 C
) w& F8 j) r7 k/ [9 @8 F
俾条手机短信玩下距啦
: U2 Y% k% o! y' `# \, X, u  s# x3 Y" E: d
但要对方的手机是智能机系统才行~~~

aa超級p 发表于 2008-12-22 17:57:21 | 显示全部楼层
竟然係感有氣質囖.感就放馬過去辣~) J( Q& g0 |, i* Z  X' A, ^7 C
機會隻得一次.蘇州過後冇艇搭啊!; r9 {. O- H0 p% Q. B! ~3 l
不過.始終都係睇下啱浯啱自己嘎性格先得嘎~

aubert22 发表于 2008-12-22 18:06:26 | 显示全部楼层
原帖由 lihhfff 于 2008-12-22 16:05 发表 % n$ b, F  V" ?& e- }4 ?/ R, h
上年圣诞经历左人生第一次表白,,,
' U- D. P' c- r0 G! u点讲好呢?好刺激,好得意,值得一试咯!~
/ Y1 z- w! [, E( `不过表白之后先发现自己5系真噶中意对方,元旦就结束一段未开始嘅感情了,
% g6 b4 ~9 q% ~" Z7 L; Z虽然好似有D傻下傻下甘,不过起码比左自己一个机会啊,1 p8 n$ a& {; B2 N$ y. y/ t4 X
...
% c$ e' ~( P) u9 `1 f
主动系够主动了,不过听你讲你第一次后,感觉上好似又会有个男畀你玩一次了之后~~

平常心 发表于 2008-12-22 18:13:24 | 显示全部楼层
對我錶白,未有人對我表白過,

aubert22 发表于 2008-12-22 18:47:18 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-12-22 18:13 发表 , ?+ G5 y2 {9 W5 a: Q! e
對我錶白,未有人對我表白過,
. i; |( X: p) M$ }
因为你个样太寸啦,哈哈哈