星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 世态炎凉啊

fenglong 发布于2008-11-29 22:18 1505 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-12-1 00:06:50 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2008-11-30 14:27 发表
: z. ]6 E1 @2 k7 v1 H我地学校无呢活动噶`~旅游呢D也都系自己班搞的`~~
, M/ k! M1 |* t2 B$ R, i1 r+ g: w  w, b$ j6 j0 m
不过如果晤系太离谱的都去下拉,毕竟集体活动以后毕业后就无噶拉- h: X0 Z; t% K3 O$ k
0 a4 j, R1 ~! b7 V+ Y" p
除非你真的不想去啊~~~又有很大的理由~~~

" W# t" k: E% C* H8 b
* ]. {. O+ d5 c7 h$ f! _真的要珍惜一大群人一齐出去玩的时光啊~~~

ninaomu 发表于 2008-12-1 00:22:23 | 显示全部楼层
去浸温泉就好咯~~~~
: Q! u9 o2 s: q1 s我地高三去过的唯一一次“旅游”就係参观建设紧嘅大学城啊,米仲郁闷

yajirobe 发表于 2008-12-1 11:03:16 | 显示全部楼层
去過我哋去都冇得去丫。

fenglong 发表于 2008-12-7 00:20:25 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-11-29 23:46 发表 ; \: F/ {0 U7 }0 N3 h- a$ s

, w+ L' M0 R% A6 h+ k: ?# A- \" o4 s8 p$ F
去边度游啊??

J$ u5 H% |' ]- s  ~! G# J8 R6 R: h* v深圳"臭密湖"

nyyyyd 发表于 2008-12-7 12:20:13 | 显示全部楼层
有強權,無公理,呢個世界都系咁啦。

Kiver 发表于 2008-12-7 12:21:45 | 显示全部楼层
原帖由 fenglong 于 2008-12-7 00:20 发表 3 J8 e( s  j4 k) G- t

# O6 m; F" o; G, |深圳"臭密湖"

' d2 l, |( V9 \2 e. w6 ]
8 W( _% C! {5 h; _  {3 g' |未听过的地方~~~
5 X5 i, p) B$ [2 ^. u+ J5 P1 ~) `  A& Q5 b7 H

fenglong 发表于 2008-12-7 13:38:21 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-7 12:21 发表 9 X, ?9 O8 f* m4 H1 k8 B4 J- G% y
( k4 R5 }" G0 }. F. b$ q
2 c( }; V% a1 o3 I3 W
未听过的地方~~~
! E' Q( f% R* e* W6 U6 z! W& X( }2 {  Y0 F4 f) W

# W9 M$ a0 w. \, c好似叫香蜜湖,超冷清的地方

Kiver 发表于 2008-12-7 17:32:45 | 显示全部楼层
原帖由 fenglong 于 2008-12-7 13:38 发表 + j: w# \7 r+ N/ P! s
. Q" n9 r4 [% U7 [1 x% s
好似叫香蜜湖,超冷清的地方
5 e  e# ]1 y: r5 X7 s

2 d, Y+ \. `, `9 z改到个名好似D甜品甘既
. h0 I* z- _- E0 j3 _: J$ g6 d0 |: n( m! ~+ \1 p) v* f' g% F# R
不过这名我都一样未听过~~~

fenglong 发表于 2008-12-12 21:45:31 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-7 17:32 发表
3 u% i2 n! K' g$ o, L, t$ l- P2 |5 T8 s

$ p# m7 |- U% f8 E+ E改到个名好似D甜品甘既9 |& d! _8 w, `& K# Z7 K8 z* J
- O; ^8 y. g7 f4 R0 X
不过这名我都一样未听过~~~

0 }; i9 ]2 R" D. J: Q/ I2 P讲明真系好冷清囖