[幽默情感] 粵漫痴情猪啊!!!

tandong 发布于2008-10-26 13:53 1452 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kalaso 发表于 2008-10-27 23:45:47 | 显示全部楼层
猪生~凑仔第一 ) h5 y6 h6 q9 h; I) W' ^
等乳猪仔大D9 b+ g, k; a; d: J
两个一齐睇粤漫仲正喇

shason 发表于 2008-10-28 08:37:45 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-27 16:49 发表 9 ~& g* D0 r- a4 E7 f, z

- {- i* u  t( C4 m, u+ T% W# R/ g1 U社长,而家先番出嚟架,我已经系度尽力啦,好似缓解咗D啦。心情唔好嘅时候人人都有,等一派就OK啦。。。

- T5 i9 o' N' M. x虽然系对方理亏,但系我主动投降啦。睇到你呢排又苦口婆心、又努力分享,再争辩下去(注意不是“吵”)都无意思了。继续无穷无尽的下载和压制任务好过

Kiver 发表于 2008-10-28 10:17:55 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-27 16:49 发表 2 S, ^9 f' W! @/ U, o

9 t4 |* _; `/ D$ Y1 ^# g2 O社长,而家先番出嚟架,我已经系度尽力啦,好似缓解咗D啦。心情唔好嘅时候人人都有,等一派就OK啦。。。
1 @1 U8 Q4 M) q6 O4 g7 u! d$ U$ j0 f/ t
9 H5 }5 @: w% u: a! T3 {2 `
) W( N4 \5 l* @+ v, D& i) Q
来龙去脉我怕搞错
1 s, k1 i% Y0 a7 J8 ?: C  [+ O# d7 b; Q4 w
>>>搞错左就会噪大件事
  P. \! _1 y" s. x; w2 K5 T/ o! k: _
  \( E+ f0 r  ]1 y+ B( ^所以我一直以观察着`~~# i# R0 v( ]8 u* [; ]. E8 @

# b8 j( ~; [# X# O一直有留意动向的~