星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 火影中鸣人型?

百合靈 发布于2008-9-21 16:29 2013 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
chappy 发表于 2008-10-5 00:33:09 | 显示全部楼层
呢套动画拉得太长又唔好睇,自从120集之的就没吖精彩之处!我身边的朋友包括我转晒去看OP

有颜之日 发表于 2008-10-5 18:03:13 | 显示全部楼层
原帖由 chappy 于 2008-10-5 00:33 发表
+ S% F% }3 j4 F4 l呢套动画拉得太长又唔好睇,自从120集之的就没吖精彩之处!我身边的朋友包括我转晒去看OP
系啊,真系又长又臭!拖得甘鬼耐,精彩0既又甘少,令人觉得作者已经江郎才尽啦!

fullmoon2 发表于 2008-10-13 22:55:13 | 显示全部楼层
原帖由 有颜之日 于 2008-10-5 18:03 发表 & A/ w- Q0 p4 d% f8 Q, ]
系啊,真系又长又臭!拖得甘鬼耐,精彩0既又甘少,令人觉得作者已经江郎才尽啦!

6 Z8 c, S+ M' j4 W  b8 i: x其實D作者拖到幹鬼死長....
9 a8 e" g' G2 O# y7 a& C只不過喺想賺哆D錢咋.....
4 X  _" z7 r+ e2 c4 B$ i: m2 A7 R$ B* c拖嘚長....# Q9 Q5 i. ?" g$ U9 \; G) D  \4 {4 D
之又無乜恏睇....
0 ]$ K5 }! ^  T) f7 c& d3 O& `9 5搭8幹嘅....
& n# @7 a  c, B' I$ Q" O蛾之前睇過囿D動漫雜誌之類嗰D對D又長又臭嘅動漫嘅評論差5哆喺幹伽喇.....
6 [, S; a% r/ ~4 @- J8 x; r
3 {% Z- W+ J! y8 V- @8 q
. l! V! b' q- q講轓樓主嘅正題.....- ~2 {% N- H' U, I: _/ x
梗喺佐助型喇...
6 a" z6 z1 A# [又靚仔...

blsxl 发表于 2008-10-14 20:58:19 | 显示全部楼层
我比较习惯tvb叫鸣门哦,不过长大左好似毛以前感好睇

yangjianq 发表于 2008-10-24 12:54:06 | 显示全部楼层
我记得首歌几好听的

ronveray 发表于 2008-10-25 13:59:12 | 显示全部楼层
原帖由 冬暖夏凉 于 2008-9-24 10:43 发表 % \# O# ~- n7 R  h2 C( L
鸣人...好鬼憎TVB改成鸣门...叫得难听到死.......
  ]. P" E/ [2 U, ^) `6 _

9 K* Z9 f9 r5 {+ b' D" @. z9 I实在在太认同啦~
, h2 v" n: N; d8 Q& J% ]" c9 s比一个五我......

莱迎希 发表于 2008-10-25 14:55:49 | 显示全部楼层
私觉得火影角色滴实力太混乱了,有些人看着很厉害,可米多久就成龙套了....岸本滴观点也时常变化,早期素怀着吊车尾努力后也可以能和天才同场竞技...
8 f- F$ D. y( ?$ x# S# j  ]: a3 j; ]: ]6 |
而现在...已经变成天才大平卖了.....像当初得到三代火影、小李和鸣人承认滴天才"日向宁次"....到了疾风传连春野樱都不如了...

jame17 发表于 2008-10-29 00:23:51 | 显示全部楼层
变九尾果阵就最型!!!

hting88 发表于 2008-11-3 08:30:10 | 显示全部楼层
all is os cool

teresalee 发表于 2008-11-3 13:13:10 | 显示全部楼层
可爱啫...大个咗重衰过细个时...

weihao 发表于 2008-11-4 13:13:28 | 显示全部楼层
永远系果只猫样

kia 发表于 2008-11-7 21:00:02 | 显示全部楼层
佢叫型嗎?
& W- N: t/ {# c2 e$ L! x0 v9 y4 \那佐助叫什麼...
1 @* t# {$ g8 p- u" y8 C卡卡西叫什麼呢