[幽默情感] 睇下自己係未“干物男”

毛利蘭 发布于2008-8-20 11:10 1853 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
毛利蘭 发表于 2008-8-21 20:16:32 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-8-21 08:52 发表
) W- |# d6 \: ], A* ?$ [- M# ~. A" H" f, p6 o
你哋话系咪系咯

T6 k, c  B1 D( b2 M  m# a
* n6 x4 |$ Q7 S9 b6 C, K0 r7 G5 f
# c5 w" j1 ?) }! h( H$ B1 j) z
: g5 }) j; S6 C! V6 E( E  f6 E唔係人哋话係!係你自己亲口承认自己係!

miga 发表于 2008-8-21 21:02:52 | 显示全部楼层
玩过干物女,又来玩干物男....
! M) g1 ?0 Y  W. w" X阿SIR..你钟意宅男还是干物男??

ks128 发表于 2008-8-21 21:27:54 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-8-21 20:16 发表 . P+ j- Y& s" b2 `

2 A# d4 @  i. [, Q  @, k) z2 u9 r: I6 X# _% K0 |# [  M: ^3 P
; `3 S" e. t' Q. A1 d
, }5 d# G2 U/ Y& m6 F) O
唔係人哋话係!係你自己亲口承认自己係!
# r+ t. V4 P1 b% i5 V& p" V' w
我讲系我噶事,你信就系你噶事啦

miga 发表于 2008-8-21 21:31:05 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-8-21 21:27 发表
" b# ^( A0 w% r5 k4 l, Z
" c) D& B  x3 n1 Q! _" f, _, [6 C0 H我讲系我噶事,你信就系你噶事啦
. p% c$ R! ?3 p
6 l/ D+ z$ b1 n
好耐无入来...你的名称多左好多播...

毛利蘭 发表于 2008-8-22 12:55:59 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-21 21:02 发表   \6 I+ c+ k4 d0 I+ a' T0 J% z
玩过干物女,又来玩干物男....) `- N3 S# d" G9 {4 l6 s  b' k
阿SIR..你钟意宅男还是干物男??
/ g7 o" i% Z( d" j3 P! y

2 W6 N% j0 i$ {' h  w3 \两种都唔钟意!宅男穷到死!干物男心理变态,人格扭曲!

miga 发表于 2008-8-22 13:00:02 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-8-22 12:55 发表 / \! Y4 `, @0 h. v2 f" q
4 a' K1 h  P/ I! v+ y

C& C5 T4 T, G/ L. K, F- A两种都唔钟意!宅男穷到死!干物男心理变态,人格扭曲!
5 B! [8 ?% }$ i% l& f) e5 @3 X
! Z/ L$ T: c3 A- v4 f' m
咁即系你都认为自己..心理变态,人格扭曲!

毛利蘭 发表于 2008-8-22 13:00:11 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-21 21:31 发表
& U0 n' P8 Y: _) W& N3 h- }
+ I, L; C- h( a( j0 ~+ x. m6 w( ?- [! i& O$ d; A
好耐无入来...你的名称多左好多播...

+ `) ~( B6 b0 J: ~1 u- ~& U
2 p" l7 n1 L8 }2 {K8仲有咩唔见得光嘅称号啊?  讲D嚟听下!

毛利蘭 发表于 2008-8-22 13:09:05 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-22 13:00 发表
+ ~6 F9 c/ e) f+ ?5 X" `7 Q# e2 y7 W! a: j* X& i! _' n1 t5 `

" |$ o) W$ T) u# w% D3 k3 s咁即系你都认为自己..心理变态,人格扭曲!
. d7 W, D* ~" c( D0 F# {
' v5 N$ s1 c3 f6 g3 X
你要搞清楚一样嘢!干物男同干物女嘅心理特征係唔同嘅!你边只眼见到干物女嘅解释喥写住“心理变态,人格扭曲”呢八只字!