[其它更多] 领唔到红包

xielinji 发布于2008-8-13 11:13 1547 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(5)人评论

Kiver 发表于 2008-8-13 11:18:00 | 显示全部楼层
原帖由 xielinji 于 2008-8-13 11:13 发表 2 U$ p+ U% k( i( w
请问为什么2008北京奥运庆祝的4个红包领唔到啊?

; M/ @. ?6 j2 u. b. m% ^" v
$ O; C0 {  t7 f; v7 f+ S3 [% _; `领取红包正常
$ z2 v- I% u% p3 U
; |- r8 k- i: n! S5 N1 V: a! k1 [请自行研究解决

abc-like 发表于 2008-8-13 22:31:29 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-13 11:18 发表
2 c/ v, ^% H3 @3 k! L- l
" Y  `) p  I+ G" M) m: |, f2 i$ @2 E
领取红包正常
9 ?9 k+ M$ \' P' n  s/ \4 L* A  \  `% P% d% ?# ]6 y+ I
请自行研究解决
領咗係唔係唔可再領架?) g& _4 n" X/ \8 \. X
領齊4個第日重可唔可以一路再領架

火影 发表于 2008-8-14 00:19:37 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-8-13 22:31 发表
6 k5 i) Z2 M/ K  z/ L2 ?" v8 V 領咗係唔係唔可再領架?9 f/ U/ R3 Z. z% w, Z4 q
領齊4個第日重可唔可以一路再領架
, g  h3 f, ?* P: ~6 V" A' N
% |/ K' g. R9 \/ S7 T5 p. e
好似話係無架, 我都想再囉... 哈哈...

cckhunter 发表于 2008-8-23 13:16:26 | 显示全部楼层
原來是不可再領, 剛好有同样的问题, 谢谢

ferjemo 发表于 2008-8-23 23:27:14 | 显示全部楼层
开幕式个晚可以拿8个咖!不过家下得拿4个姐 ...... 好失望 .......