[幽默情感] 我要摆脱月光族。。。谈何容易呢。。。

yuiopjkl 发布于2008-7-1 16:52 3865 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日终于出粮 心情及兴奋又仇绪 因为霖到自己每个月都要做月光族就。。。
# L* p" e! v, T: C* Q' T4 A- E每个月都要叫自己5好甘大花耍 但系自己就。。。0 W3 B. Z+ [9 B. `1 k) j
要摆脱月光族真系有甘难。。。

已有(35)人评论

嚣のЪ 发表于 2008-7-1 17:04:33 | 显示全部楼层
原帖由 yuiopjkl 于 2008-7-1 16:52 发表 9 G- O) V) K0 x! g
今日终于出粮 心情及兴奋又仇绪 因为霖到自己每个月都要做月光族就。。。
- L7 E0 e8 s- z: y4 B3 y% U8 h4 a每个月都要叫自己5好甘大花耍 但系自己就。。。  s' O& I) _1 L4 v' [2 ]3 v
要摆脱月光族真系有甘难。。。

9 I4 @" c4 z% t- Y, N$ z  R6 u可怜的孩子...
, I0 N+ r+ n  M" h! E, W是你自己不懂理财吧?
幻影傳說 发表于 2008-7-1 17:13:49 | 显示全部楼层
月光族都算好 & y! x$ R/ Q; j2 |
識得用日光魔法個d日光族咪仲...
嚣のЪ 发表于 2008-7-1 17:30:33 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-7-1 17:13 发表
- f+ D) u, J8 V: @# O+ B2 o2 E' z月光族都算好 2 l+ d+ `8 J  {. F2 P' y
識得用日光魔法個d日光族咪仲...
+ k! a* u: T$ G& d$ E
哈哈,想必你一定系这种人啦!
. p" E& s: {5 ]" ]( I, L: \0 W校长话斋:堂堂清,日日清,周周清,月月清!
幻影傳說 发表于 2008-7-1 18:27:55 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-1 17:30 发表
0 R& u! j( D  ?5 m, [9 i
2 [$ L  K* i; I5 F哈哈,想必你一定系这种人啦!
* K4 V: d# F, n/ r* b9 o1 o4 w校长话斋:堂堂清,日日清,周周清,月月清!

6 \6 v7 o3 k- U2 s+ }1 u6 w( ?. t  {3 Y# y7 C" b
非也非也~~  
8 J/ [8 E; [+ S( j2 m* ]我好少會駛錢
% y3 \# i# H2 G. G食日清就有
abc-like 发表于 2008-7-1 18:39:02 | 显示全部楼层
原帖由 yuiopjkl 于 2008-7-1 16:52 发表
: W6 I7 ~; G0 R3 E$ c2 g0 f, G3 U( C8 K今日终于出粮 心情及兴奋又仇绪 因为霖到自己每个月都要做月光族就。。。4 F. I) \6 @' M8 G/ x
每个月都要叫自己5好甘大花耍 但系自己就。。。
" h$ g, ^: G# }+ S# f要摆脱月光族真系有甘难。。。
月光光, 眼光光, 飲咗豬肉湯...
熊猫仔 发表于 2008-7-1 18:51:31 | 显示全部楼层
钱稳嚟洗噶嘛~~~~~洗得适当米算咯~~~~~~~~~~~~~~~
嚣のЪ 发表于 2008-7-1 19:21:08 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-7-1 18:27 发表
& H, a$ P! E! }8 P/ z& f
& A* V8 x, U8 I2 I+ I( {" m
8 ~+ x& I" T$ M, m: w# M非也非也~~  ' g$ a( n/ Q+ i- ~6 W
我好少會駛錢 * e# D- W3 F% W6 e  K
食日清就有

2 K: k  S- T, P$ J' Y* l5 Z7 o食日清食到我死死下..
幻影傳說 发表于 2008-7-1 19:26:58 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-1 19:21 发表 " N9 H4 d7 C4 F0 K
+ u+ F/ T" f' b0 R$ c! W
食日清食到我死死下..
$ `9 E2 p. b4 v) f7 N0 Q. n' }9 |* w

) s2 |1 H- a8 ]9 b( U日日食當然會有事啦
6 h- F6 J2 C* O$ V定係你試前排新出既日清先出事呢
huang 发表于 2008-7-1 19:48:31 | 显示全部楼层
娶个嫦娥返来,就吾怕月光了
嚣のЪ 发表于 2008-7-1 19:55:01 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-7-1 19:26 发表 3 O$ b, s, [( k

0 _* m: ~2 Z7 u+ }' L5 @* A# L' h
9 Q! F, g2 [3 F, i! R! A日日食當然會有事啦
4 O1 I1 u" {9 f/ m6 [定係你試前排新出既日清先出事呢

8 L) a1 c$ r; I! z0 L: O3 E下?有咩大件事发生? 9 }9 x6 t: r7 B- f6 Y
我地学校士多噶老板系日清FANS挂...
: C/ m. `* B& f$ X, }) c2 }+ Z1 J次次入货都入日清...
lych 发表于 2008-7-1 20:24:08 | 显示全部楼层
日光族见到月光族都羡慕死啦!,所以要小心理财,唔好大花同啊!
123下一页