星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[版务建议] 關于求片等問題

ki_me 发布于2008-6-15 20:12 1614 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
有好多嘅新手都未睇清楚就發求片嘅帖,
2 R' g$ \( [$ }, ]$ w/ y* g所以淪為乞丐... 0 r( O$ N# v5 K: t
其實佢哋都好慘咖.....
* L# u; X* b9 E8 J- t- s所以希望可以加多一個版塊,8 x% T! {6 @" n2 d* v
等D人可以去求貼,唔使盲重重,四圍滕啦.......) R% M5 X& F! w2 F% g/ l
咁囬答到嘅人又可以加分,: j9 s: @' z8 ?' h
一舉N得
: Z' H. d; }& \5 |
6 h2 p5 j; d9 w7 j; {& q仲有想建議加多個在綫睇嘅版塊,* r' A+ [) e* B% D' w0 C
下下都要BT都幾痲煩,2 M2 {5 b4 m( M/ Z4 s
以前翻學就唔覺得有咩問題,
  }( b! C: L$ F5 F- e依嘎上班就髮現時間唔允許啦,
# O9 T( V4 a4 Y. Q如果可以加開在綫播放...利用土豆.優酷等在綫flash咖網站.
) v/ a+ n$ e7 ]6 X0 V咁就GOOD啦 : _! f! u/ [6 t
3 W2 v7 a. W7 U5 _6 ~# ?
以上純粹建議....
3 x8 e0 ?" |: C9 C% ?千祈唔好釦分啊....; L9 u) P; _7 L6 _
如果唔係我好慘咖.....

已有(8)人评论

Kiver 发表于 2008-6-15 21:46:05 | 显示全部楼层
原帖由 ki_me 于 2008-6-15 20:12 发表 $ n6 t8 Y" A1 p$ B' |. M
有好多嘅新手都未睇清楚就發求片嘅帖,5 n' o# ^: a" K, l) H: W5 T
所以淪為乞丐... 6 s$ q# t5 r$ h9 t' ?7 p( D& t
其實佢哋都好慘咖.....
) s- U0 Z) a/ G* K所以希望可以加多一個版塊,5 o5 Q. o& i+ R0 t& ~: o
等D人可以去求貼,唔使盲重重,四圍滕啦......., |3 q8 Q# y( S8 Q$ e8 w6 e/ P
咁囬答到嘅人又可以加分,: `+ u, a" T. p3 `# J( U
一舉N得
1 u6 R6 ^8 ~+ L- H% K4 U; q
% P% T3 l. c" H$ b6 R8 c, U" n/ {2 a仲有想建議 ...
& D$ y3 m! L/ {( d

`& p9 b( u0 f* |* K做乜甘怕被扣分??, E9 q  i6 k* c; x; t% n
在线播放是需要极大量的带宽资源的~~~- ?4 y0 U) `: \* Y7 {+ ~
所以免了; i& |9 [+ {' z0 J% A; `, T" n
喜欢的就用FTP边下边看咯`~
tandong 发表于 2008-6-15 21:48:45 | 显示全部楼层
真是要釦你分先,早有讲过用簽名來求架啦!还有问过N多了!!
Kiver 发表于 2008-6-15 21:58:00 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-15 21:48 发表 : Q8 Q# T+ }! \5 d$ t  F
真是要釦你分先,早有讲过用簽名來求架啦!还有问过N多了!!

4 j2 }3 b$ m9 F" [0 U1 ]+ v% s
. i: c# O- E7 L2 ]" [! t0 I老虎
3 P! y( s7 q* r8 g' a" h/ P你求片的几只字应该加红距嘛`~~
tandong 发表于 2008-6-15 22:42:22 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-6-15 21:58 发表 $ o3 c( X' H2 t+ k  R. A- [

7 {8 ^- L) ?5 E7 N/ p2 |8 P2 s' i* E% k: I' O5 r2 X8 f7 [1 P
老虎; I/ @( D* f$ o: K$ [& b
你求片的几只字应该加红距嘛`~~
算,懒!!
ki_me 发表于 2008-6-16 10:45:42 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-6-15 21:46 发表
% B: g' ]' ~$ [/ K: R& @! l5 n8 _' [) c- e  M8 ]7 C
+ f% d5 I7 m: p" X% B
做乜甘怕被扣分??
- B* I. q" [" u( t# ^9 m* n在线播放是需要极大量的带宽资源的~~~
4 U$ Y# V7 _4 w% [/ ]! Y所以免了
" E& h& a0 U* e5 [6 ~# F( J喜欢的就用FTP边下边看咯`~

% ?, z/ j# b, k$ Z& a! d, l$ z. H" V4 E6 g& W; d  V7 L, I- [8 F- m
咁可以列出播放地阯叫人去睇咖嗎...唔需要係張帖到加插視頻米OK囉....
Kiver 发表于 2008-6-16 12:33:26 | 显示全部楼层
原帖由 ki_me 于 2008-6-16 10:45 发表 * K/ S/ V7 k0 p5 m& E" j, K
. ~0 X+ r( j/ V
7 f$ h, p7 L" I. H2 e
咁可以列出播放地阯叫人去睇咖嗎...唔需要係張帖到加插視頻米OK囉....
  \+ Z9 S% [, Y$ |( m

# G8 V1 D9 {+ z9 U% }2 _对于你的意见3 m! n/ d- u( @6 W; V0 P
是可以方便到吾少的人
, _. n/ D! l6 l# j  ~但最终并没有增加本站的实质流量的同时会加重很多义务者的负担~~
# ~4 {1 Y- ]% w' F1 Y
5 w1 {% A$ X3 H; f4 F+ w/ ]这个还是采用会员自愿原则自行采用哪种方式分享~
yjb338 发表于 2008-6-16 19:12:28 | 显示全部楼层
放心啦!女仔好少扣!
561212 发表于 2008-6-17 03:10:12 | 显示全部楼层
女仔着数D噶?