[每日闲聊] 青年节的那半天假?

xu1982owen 发布于2008-5-2 01:31 2563 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
5.1假期甘就过左啦,呵呵,我想问问,社区里面有多少兄弟姐妹青年节那半天假是得到落实的?( t. Y* w7 L' V& a7 u
来报个到吧~
+ v8 S6 b  g' [% _
( i- t+ X, F! K# O% {5 o我就无得放啦,26啦,要放这个假都系放埋里两三年,哎......惨惨.........

已有(17)人评论

Laputa81 发表于 2008-5-2 11:03:31 | 显示全部楼层
半日都无得放~~~
兰花朵朵 发表于 2008-5-2 11:06:23 | 显示全部楼层
点解我没得放啊???我放三日咋
kiraljq 发表于 2008-5-2 11:46:56 | 显示全部楼层
呵呵,我54有一日
wjr5200 发表于 2008-5-2 11:48:04 | 显示全部楼层
我都系无得放
tandong 发表于 2008-5-2 12:58:20 | 显示全部楼层
那天是星期天!!
Kiver 发表于 2008-5-2 14:47:53 | 显示全部楼层
我地都无得放
& O1 A7 p( s9 ^仲要连返8天班
- W, K- f' l) r' F6 a0 n罗命啊~~
神之左手 发表于 2008-5-2 14:52:59 | 显示全部楼层
星期天本来是要补星期5的课" {1 `' y( T6 H  g" a  H: S
' B: N0 h/ k4 J9 s8 l
但星期5的课居然又调了4 Z/ n8 Q2 G( a  c) z& O* R# q

+ R' q. p$ V; j( ]所以星期天就没课了
Mickey 发表于 2008-5-2 15:36:48 | 显示全部楼层
我应该都有半天放~
xxpkxx 发表于 2008-5-2 16:35:49 | 显示全部楼层
好彩好係學生...
Laputa81 发表于 2008-5-2 17:44:21 | 显示全部楼层
原帖由 神之左手 于 2008-5-2 14:52 发表 . \9 Q6 i7 L+ d$ |
星期天本来是要补星期5的课3 K/ y. e9 \5 u) }' ?' Z! Y

% N8 G: Q& G8 i% z+ g( c. M5 a8 O但星期5的课居然又调了
. P. b6 {3 ~( A' @4 Q
# N1 @  c/ w/ U5 Y7 t7 q所以星期天就没课了

, n3 W. V/ X, h' P
: S. b8 v' H. b" R5 [3 J% T; ?
  ]  J$ f8 n  p9 {: i: N1 \* I! N# x1 p$ P* I2 W9 y
喺噉你哋都好好彩啵~~~~
xu1982owen 发表于 2008-5-2 19:59:28 | 显示全部楼层
我见佛山既学校呢,就一dd学校有半日放啦,高三既学生就无得讲啦,得5.1一日咯,不过要高考的话,老师都陪埋你地噶啦~各位高三学生好好加油啦.9 p# m; t, N0 V* t" k* @
其他学校有d放埋5.4半日.有d就无放,比较混乱.5 d' D, o  U6 W: X( H* A+ }# Q
12下一页