星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 关于红包

水鱼坤 发布于2008-2-18 20:04 4161 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-2-23 19:35:13 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-2-23 03:26 发表 0 A  O4 y) k) ?9 R9 ^) P6 U
做好孩子係唔会发达的) u8 }1 Z4 a$ F9 Z( r) d3 y. ^

; u; L6 u1 a- B- i& W+ N3 H" d
4 @, @  u. C; K
! X8 v8 I8 {8 R1 V& v
吾好系度教坏细路~
夜月星辰 发表于 2008-2-25 01:08:01 | 显示全部楼层
我冇教坏细路,呢D係事实
# i; u2 S7 W% W4 p; e: w# j: w, `
水鱼坤 发表于 2008-2-25 17:12:49 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-2-23 03:26 发表 % l: _6 O( @% u
做好孩子係唔会发达的
5 Y; n" U# l; G! w' S2 c) A, y6 b, c) J9 k/ k% P/ L% w; |
- j( b) e8 G; P5 D# b
系吖,家下粤漫社消费好贵吖,做个好孩子好难生存吖,但估唔岛连做个坏孩子嘅机会都无
Kiver 发表于 2008-2-25 17:48:05 | 显示全部楼层
原帖由 水鱼坤 于 2008-2-25 17:12 发表 # j( e6 O* `% X7 l" @4 ]6 G" L
" M! i7 U- b8 L5 P4 X/ E
系吖,家下粤漫社消费好贵吖,做个好孩子好难生存吖,但估唔岛连做个坏孩子嘅机会都无

! |/ n+ O8 s& R/ T7 t' r: o! E3 ^$ G1 I. J. X- f" l0 o2 K
还是做好孩子
& p' A3 r7 A8 X好啦~~~ 4 p1 h) s8 r* {+ r& b( N3 e
1 Q& {6 a' h3 b
吾好听夜月讲~
Laputa81 发表于 2008-2-26 18:04:17 | 显示全部楼层
后果嘛·······7 C8 _" o: H3 l; a0 e, p
' W! r8 i1 v! E6 l. z
你分分钟会变成负资产·········
tandong 发表于 2008-2-26 19:02:51 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-2-23 03:26 发表 , Y. v  d& n. R
做好孩子係唔会发达的  V* j- K  N7 q% s4 i4 ^- T
, j# x% W, `. v- L
是啊,做奸人坚好!
夜月星辰 发表于 2008-2-29 04:59:20 | 显示全部楼层
原帖由 水鱼坤 于 2008-2-25 17:12 发表
8 f8 h1 ?3 R0 S4 l) j' y$ W" l
8 a& n2 ?7 ^0 |4 g系吖,家下粤漫社消费好贵吖,做个好孩子好难生存吖,但估唔岛连做个坏孩子嘅机会都无
. s; X  d% L+ i! D0 O+ d
$ Q& m& D8 R$ g! J8 ?+ H: @
睇下你点做啫5 [* N  E( K3 E$ X1 Q
做一个聪明的坏人好过做一个无知的好人
夜月星辰 发表于 2008-2-29 05:00:42 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-2-25 17:48 发表
: W7 P' V; ^- G) R  N; F% k1 x8 t9 T0 g- {7 c

/ t, c! }5 D! r' ^! L还是做好孩子
6 t- q$ Z9 B2 a- U* @好啦~~~ ' @4 L; }: r1 O+ ~( x
( `3 }) z% b" `0 _# A# ~, U* G
吾好听夜月讲~
$ G0 K& I8 o% [# `
) t9 c% X$ x, k" n# b! j+ e9 u
唔听我讲咪唔听我讲咯
; k7 M' W. z# R; _9 U3 N9 X蚀低个个又唔係我
233109030 发表于 2008-5-27 14:33:07 | 显示全部楼层
甘就要睇你啊妈一日生一个罗
天雨雪 发表于 2008-5-27 17:31:43 | 显示全部楼层
我快生日了,^_^~
22286621 发表于 2008-5-28 23:22:26 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-2-19 08:46 AM 发表
7 Z+ n6 {8 o$ U7 {. r6 l0 E% E/ O7 q- h
% B' u  ?% S* F9 i% i
直接倒扣你10倍所得
真系佩服
runking 发表于 2008-5-31 15:40:28 | 显示全部楼层
好烦,成日都话我唔够钱下载,应该新注册时就俾D钱我