[每日闲聊] 今日去咗 YACA 。。。返嚟发相。。。纯混吉。。。

熙熙 发布于2008-2-13 02:52 2162 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
无影 COSPLAY 。无影娃。
7 \$ q5 m9 }1 q( s9 ^- |有画同埋 LOLI 。。/ Z/ F4 a6 N" J$ b! h
* I3 L" c/ e" k
门票 20 蚊,全社团摊位,无嘢睇,无嘢搞。
# B2 E9 W6 q3 e+ M: e早知用 D 钱去 华林寺 拜神装香添香油啦。。。混吉。。。。

画 1

画 1

画 2

画 2

画 3

画 3

已有(17)人评论

熙熙 发表于 2008-2-13 02:53:32 | 显示全部楼层
影咗 D 几可爱几萌嘅画。

画 4

画 4

画 5

画 5
熙熙 发表于 2008-2-13 02:55:40 | 显示全部楼层
因为举办地点係间小学,所以当然会有。。。

学生作品

学生作品

音乐室

音乐室

教室

教室
熙熙 发表于 2008-2-13 02:57:43 | 显示全部楼层
关于漫展会场,只有呢几张咁大把。。。

摊位上的画

摊位上的画

等身画板

等身画板

舞台背景

舞台背景
熙熙 发表于 2008-2-13 03:00:48 | 显示全部楼层
会场里面有 D 正牌嘅 loli 响度做义工,佢哋用好杀死人嘅笑容同声线讲“帮我买 D 嘢吖~”8 j/ z& A2 c4 E

" w2 e( M; S6 I% l" F8 [4 m跟住我用咗 3 蚊买咗块镜,叫佢睇畀我影相。。。

loli 义工 1

loli 义工 1

loli 义工 2

loli 义工 2
熙熙 发表于 2008-2-13 03:02:49 | 显示全部楼层
然后学校里面当然有墙报啦。。。好难咖 D 问题。。。

宣传 1

宣传 1

宣传 2

宣传 2
熙熙 发表于 2008-2-13 03:04:12 | 显示全部楼层
继续係强大嘅墙报。。。果然有爱係好重要的。。。
6 R7 y  M1 v. _6 w1 e$ ^' h* I; d4 D3 {% O
完嘞~~

宣传 3

宣传 3

宣传 4

宣传 4
Kiver 发表于 2008-2-13 09:08:51 | 显示全部楼层
楼主应该狂影多D相先对得住那20元的入场费
' s8 p! _. v; _- I& u
* h6 o# X! ?  Z& C& u% D不过YACA这次漫展可能没有了天时的优势
/ y+ d0 {$ Q7 Q  k' X4 s1 v2 v/ c% I5 U6 ^
时间安排在初几可能吸引到工作的人
( o0 H7 `& b1 l5 U; z& Y, A0 F* N4 c" c8 V/ M& K1 n2 f3 H
但同时因为春节多人外出的原因4 g6 }1 j9 {4 o8 k, m

7 H$ j% h* \' z5 ?- P- L也损失了吾少人气
miga 发表于 2008-2-13 09:27:03 | 显示全部楼层
不是吧,无乜野睇的。
kiraljq 发表于 2008-2-13 10:20:21 | 显示全部楼层
前面幾張幾好啊,萌~
落樱缤纷 发表于 2008-2-13 12:06:28 | 显示全部楼层
给我的感觉,YACA最近搞的几次活动都不怎么旺.........
$ Z: C5 ]" _5 u. ~; k6 x) `: X  _: `" R! B# T
看照片也不觉得里面有什么很精彩的内容.........7 l  i- N% `: _7 X: ]- e

" Q$ {% X. c/ G; A, ]6 }+ T& O20元的入场费贵了........
lych 发表于 2008-2-13 22:23:21 | 显示全部楼层
听说主要是卖同人志的。牛不喜欢。
) ^( X; S" p; ~' Q20元门票太贵了。
12下一页