[新手问题] 怎么才可以赚到星梦币?

xiguaer12 发布于2008-1-5 17:29 3222 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Quin 发表于 2008-6-16 18:33:40 | 显示全部楼层

下载

赚钱赚钱,我要下载~
561212 发表于 2008-6-16 18:52:21 | 显示全部楼层
~之前去的论坛没这么多规定哦`
jiantao 发表于 2008-6-18 19:58:18 | 显示全部楼层
系咩。。點解我回帖扣錢噶?我真系想問下拉。。。我真系唔明呢句話啊。。。(参与固顶帖所说的计划。参与论坛的讨论、分享)可唔可以解析下吖?唔該啊
s020231 发表于 2008-6-18 21:30:16 | 显示全部楼层
我都是,我看過 幫助,都好像沒有說到 一但 回 就減
alexhus 发表于 2008-6-18 21:49:56 | 显示全部楼层
原帖由 s020231 于 2008-6-18 21:30 发表
% P! m: G$ C* r( k我都是,我看過 幫助,都好像沒有說到 一但 回 就減
* p& ?) U+ j1 H" |! ^
新人可以按右下角嘅引用回复,咁应该唔会扣钱架。。。新人要小心D啊。。。呢度到处都要出钱架。。。5 Y' ?8 d+ v+ d3 ~0 Y$ k
睇清楚D先啊。。。 / H  q) x- ]% p( G: S4 r) u7 H
最好嚟下面连接睇下。。。  [. {# U0 R! O! g9 q; r5 s
http://bbs.dreamxt.com/thread-55551-1-1.html
Kiver 发表于 2008-6-19 00:48:30 | 显示全部楼层
原帖由 jiantao 于 2008-6-18 19:58 发表 % o( C, g* S" G( r% T
系咩。。點解我回帖扣錢噶?我真系想問下拉。。。我真系唔明呢句話啊。。。(参与固顶帖所说的计划。参与论坛的讨论、分享)可唔可以解析下吖?唔該啊

* r  E2 O, G7 s& c2 k; u& A8 E, O* |2 T1 J* w+ ^
就是叫你看看新手教程. W, k) w0 [  N% t
+ d6 k& k3 `3 g; `/ Y; p
和多点参与大家的讨论