[动漫讨论] 唔知仲有无人记得《宇宙骑士》哩部动画呢?

zhh610 发布于2007-12-23 19:15 1949 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
《宇宙骑士》真系好经典!稳左好耐就系无稳到TVB粤语,唔知边位人兄有,希望可以挪出来分享一下。万二分感激!

已有(18)人评论

Laputa81 发表于 2007-12-23 20:06:59 | 显示全部楼层
D-Boy、高能宇宙漩渦、超自然进化~~~( w; f6 m$ O* a& I  S- F) h6 ?
仲记得喱D词~~~
- C5 X- i$ S% D
% O3 Q: E+ D# j5 v: r貌似就无见过有TVB粤语版出现过~~~
bababall 发表于 2007-12-23 20:08:34 | 显示全部楼层
听都未听过啊.....几年前价~~~~
lych 发表于 2007-12-23 20:18:53 | 显示全部楼层
玩机战W的时候听说过,好象有两部的,动画就没有看过。
梦の天使 发表于 2007-12-23 21:10:14 | 显示全部楼层
记得,我有一套动画,你要不要
Laputa81 发表于 2007-12-23 22:01:38 | 显示全部楼层
原帖由 梦の天使 于 2007-12-23 21:10 发表
, A/ K: _6 e# N. X记得,我有一套动画,你要不要
) f* E/ O* O( E3 z! @4 W
5 P) {" {) T5 A. H6 u
$ R' M0 y+ F8 E$ v0 @5 Q' t

3 C0 f1 `5 a0 n/ c4 n8 M乜嘢语种咖???
ks128 发表于 2007-12-23 23:29:50 | 显示全部楼层
YHY NOT?
- Y0 @" K( C; Z经典,好睇
ks128 发表于 2007-12-23 23:30:28 | 显示全部楼层
原帖由 梦の天使 于 2007-12-23 21:10 发表
1 y7 r& ?2 m  H' I+ T$ A: n记得,我有一套动画,你要不要
5 V. F8 \) E0 a$ M7 e, ]; x) ~) }
吾会系英文吧
sanqiao 发表于 2007-12-24 00:05:05 | 显示全部楼层
真系听都未听过..5好意思.帮你5到.~
sujiahong 发表于 2007-12-24 00:58:24 | 显示全部楼层
估计系日语的,好似呢部宇宙骑士仲有第2部呢!!!不过TVB无播过!
kfcmmxp01 发表于 2007-12-24 18:05:29 | 显示全部楼层
简直系经典中的经典啦
sea1127 发表于 2007-12-24 19:20:49 | 显示全部楼层
没睇过啊!!!
4 W/ d9 O3 V% W0 E都想睇下...讲到甘经典.
12下一页