星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【灌水】读大学係唔係一定要拍拖?

syaoran 发布于2007-10-29 14:47 7814 次浏览 51 位用户参与讨论   [复制分享主题]
岩岩入大学果阵,个个都雄心壮志话要好好学习,唔好枉费果三年捱得咁辛苦,开学初就晚晚去图书馆,一係就係宿舍复习
# T$ T) q, l* g  l% H# f     过咗半个学期,晚晚吃完饭D人都唔知走晒去边度同人幽会  % ^( Q+ r0 J" U
仲理直气壮话係大学入面,唔拍拖都唔正常 ../ n7 c5 Y# C9 H  C5 _- U, m8 P2 h
唔通,係大学入面拍拖都係必修课
* ?" K! M0 c. }3 p6 w$ c
; R; ]* Z! t' m5 T0 `* C[ 本帖最后由 syaoran 于 2007-10-29 14:49 编辑 ]

已有(51)人评论

幻影傳說 发表于 2007-10-29 14:51:28 | 显示全部楼层
原帖由 syaoran 于 2007-10-29 14:47 发表 ! V+ q; a0 b, \; q. L9 x  H
岩岩入大学果阵,个个都雄心壮志话要好好学习,唔好枉费果三年捱得咁辛苦,开学初就晚晚去图书馆,一係就係宿舍复习
; G6 c3 i2 x5 @     过咗半个学期,晚晚吃完饭D人都唔知走晒去边度同人幽会  仲理直气壮话係大学入 ...
7 q$ Q0 w/ v9 F  |) C' H

% K( v- q. V- Q4 g你地讀大學唔係要讀4年咩
" `, e1 \4 d/ i- E, y3 [哈哈.......好典型既大學生 0 `; l; C7 \# R* B5 D, l5 ]6 f
依家大學生唔拍拖就唔似大學生,你唔知架
) U, `9 e) V7 g* [; N9 a5 b; y# D5 b7 T- b% d- s) V
睇黎你仲係.......
syaoran 发表于 2007-10-29 14:58:15 | 显示全部楼层
我知道,不过我觉得D时间本来就已经唔多够用嘞...2 V& _7 n! {8 @5 Q
拍拖就拍拖啦,都唔洗日又见夜有见,岩岩见完翻到宿舍又煲电话粥嘎....唔烦嘎...
幻影傳說 发表于 2007-10-29 15:01:08 | 显示全部楼层
原帖由 syaoran 于 2007-10-29 14:58 发表 ) O( O# O. ~0 i! R9 E. F/ e
我知道,不过我觉得D时间本来就已经唔多够用嘞...( t' P& W/ R6 M( [( |
拍拖就拍拖啦,都唔洗日又见夜有见,岩岩见完翻到宿舍又煲电话粥嘎....唔烦嘎...

( Z, ?) e2 r2 K% x
1 S2 C' N* Q( D1 b. C# w熱戀期既情侶多數都係咁,  _5 d/ a8 E* g) _6 w% S
過耐d就唔會喇
syaoran 发表于 2007-10-29 15:06:11 | 显示全部楼层
过D就换画咯 跟住继续所谓嘅热恋期
幻影傳說 发表于 2007-10-29 15:08:09 | 显示全部楼层
延長热恋期?!   v: Q$ T. S, D: v0 x

: g5 v3 ^9 _5 s  r! Y# Y% e, g咁易就換畫,真係
syaoran 发表于 2007-10-29 15:16:35 | 显示全部楼层
所以至对呢个现象有疑问之嘛
幻影傳說 发表于 2007-10-29 15:25:54 | 显示全部楼层
讀書時期唔搵番個,; ~! v8 @3 O. J# N, J; f
出到黎做野,你就會發現好難搵到個啱你
abc-like 发表于 2007-10-29 15:33:15 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-10-29 14:51 发表
5 t2 m" O, [* b+ U% g4 y  s' ]. }  N3 v8 [

. k9 \6 I& S5 z: |! g) `你地讀大學唔係要讀4年咩
) Z/ m# S4 P0 W- N5 ?哈哈.......好典型既大學生 - E  b% r! T) D. ^' {
依家大學生唔拍拖就唔似大學生,你唔知架 3 m. M- v2 z+ d- w8 B: \! g
# \6 c, b+ `7 [$ Y, u" C
睇黎你仲係.......

8 z) [0 ]4 M8 C: G  c2 @: z1 M* M 重係咩呀?
syaoran 发表于 2007-10-29 15:33:47 | 显示全部楼层
呢D都到时再算好过啦..就算要揾番个,唔代表狗屎垃圾都要嘎
1 r+ ?  ]( m: M: G" o唔通真係人有我有咩 咁好无稽啵..考大学都已经係咁嘞,唔通连呢D都係啊?
abc-like 发表于 2007-10-29 15:34:15 | 显示全部楼层
原帖由 syaoran 于 2007-10-29 14:58 发表 # @& k( p, F; ?7 g
我知道,不过我觉得D时间本来就已经唔多够用嘞...
7 v) d+ C$ q, Q7 z7 O1 l+ L2 Z- F拍拖就拍拖啦,都唔洗日又见夜有见,岩岩见完翻到宿舍又煲电话粥嘎....唔烦嘎...
) V, N1 a1 O* {, ^
你淨係識..............................................................................................................>既遮
syaoran 发表于 2007-10-29 15:37:51 | 显示全部楼层
係嘎係嘎.如果放假我可以一日都瞓嘎
12345下一页