[动漫讨论] 真正嘅贱人--人渣城~

COOL儿 发布于2007-10-10 21:26 4414 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
落樱缤纷 发表于 2007-10-12 16:35:37 | 显示全部楼层
网上的评论都是说这片很烂.# e- n+ Z2 t9 T1 F

4 n4 v2 B. `$ z; L0 Y既然烂,我就不看了.......
COOL儿 发表于 2007-10-12 19:27:46 | 显示全部楼层
虽然烂,但系相当有观看价值,提醒时下嘅青少年唔好玩女人,太滥.......
GavinDX 发表于 2007-10-14 11:02:13 | 显示全部楼层
睇左甘多评价,照我睇,睇呢出片,就甘睇下入面嘅make love片段就算,其他野都系米鬼睇好过,或者米甘投入。
sanqiao 发表于 2007-10-15 23:09:21 | 显示全部楼层
边度有得睇..等我去参观参观下..
kenelle 发表于 2007-10-16 19:20:56 | 显示全部楼层
未睇过,想睇下有几垃圾
COOL儿 发表于 2007-10-16 21:53:11 | 显示全部楼层
想睇就要睇啦
累斗累 发表于 2007-10-17 01:15:53 | 显示全部楼层
看来应该好看+ P' m0 T/ s7 a8 ]( ~! k1 v' J
我看看先
寒星 发表于 2007-10-17 15:55:08 | 显示全部楼层
呢出野系改编自日本嘅游戏咖(其实应该无乜改),好似话个游戏D结局全部都好血腥咖,动话个结局应该系其中一个~~~
; y5 E6 |3 S% i: M  f) o我个人认为个结局都OK啦,起码人渣受到应有惩罚--死.
syaoran 发表于 2007-10-18 17:56:17 | 显示全部楼层
好似话游戏D结局全部都係两个女主角是但死一个.....只係有各种死法.....仲有个所谓大团圆结局 3P
: s0 C% l% C( C0 b$ J, l6 j其实出嘢真係几有睇嘅价值嘎,绝对岩比男朋友睇啊.如果想.....有个人版比距睇
寒星 发表于 2007-10-18 18:11:36 | 显示全部楼层
睇过其中一个游戏结局个视频,系人渣同世界对住桂言葉讲话距地一齐,话人渣真心中意世界,跟住桂言葉就挑楼啦~~~~
syaoran 发表于 2007-10-18 18:32:24 | 显示全部楼层
我都睇过一个,係人渣同世界行行下,係栋桥度,言葉冲咗上去係世界条颈旁边一刀拖过去......世界喷晒血咁..横尸街头
shason 发表于 2007-10-18 22:19:23 | 显示全部楼层
垃圾提纲。呢啲片太低级啦