[每日闲聊] 冇上一排,竟然发现自己个帐号冇晒D星梦币,晕

寒冰云飞 发布于2007-9-29 22:57 4308 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kuboking 发表于 2007-9-30 17:42:56 | 显示全部楼层
邊會充公啊...呵呵...唔可能既...俾人扣佐呱??
salafei 发表于 2007-9-30 18:20:28 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2007-9-30 09:39 发表 3 `# p0 [# ^0 V
, d7 k  i+ S; A- `# U* @; h

/ t, }: C3 R  _5 D' s其實,我知道噶,不過我更加中意屈你
1 S+ k# J  Q4 w) K3 b" z
系啊,泼多D污水落距到喇~
寒冰云飞 发表于 2007-9-30 19:48:02 | 显示全部楼层
唯有努力咁赚番嚟啦
ks128 发表于 2007-9-30 19:54:59 | 显示全部楼层
原帖由 寒冰云飞 于 2007-9-30 19:48 发表
6 s% l& _9 P5 Y0 ~唯有努力咁赚番嚟啦

- }/ o! t/ r0 y有毅力,支持你
寒冰云飞 发表于 2007-9-30 19:59:56 | 显示全部楼层
鲁鲁修啊,~~近排我都系度追紧,唔知几时会有粤语版呢
xing 发表于 2007-9-30 20:11:21 | 显示全部楼层
其實...
6 Z9 ]4 F. J0 ]: y這是很正常的事...$ s& D. r  Z! H6 P+ M# k
不用介意...(玩笑= =)
7 u; _! j7 P! O9 a) J. F, D2 sPS:魯路難看的說...題材差勁老套..
ks128 发表于 2007-9-30 20:12:37 | 显示全部楼层
原帖由 寒冰云飞 于 2007-9-30 19:59 发表 / B# D8 d: W/ k8 g1 M9 T8 @
鲁鲁修啊,~~近排我都系度追紧,唔知几时会有粤语版呢

! i* B' D! W9 H# R- G有的可能性好低下咯
salafei 发表于 2007-9-30 20:14:58 | 显示全部楼层
鲁路修而家先到25话,都未知个结局点,实在吊瘾啊..........两条友互相对峙......
寒冰云飞 发表于 2007-9-30 20:17:04 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-30 20:14 发表
& s) F; j, F) ]2 q( A# |鲁路修而家先到25话,都未知个结局点,实在吊瘾啊..........两条友互相对峙......

m6 v! f: }/ @4 m8 \7 m) h套动画片好好看,不过可惜係OP2好鬼难听啊,都冇OP1同ED1咁好听
salafei 发表于 2007-9-30 20:27:55 | 显示全部楼层
ED2都好听啊,ED1叫勇侠青春謳
mt89234 发表于 2007-10-1 00:49:32 | 显示全部楼层
如果是我..早就用完!
夜月星辰 发表于 2007-10-1 05:10:30 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-9-30 11:24 发表 3 k- y" U7 `- O4 ~
  e3 R' R: _" U
真系比人呃过我都吾好意思讲出来啦

3 p  K% x5 N$ r! ]# A$ @' s& z/ x% L! m
做咩唔好意思啫,最多我唔笑咁大聲啦